Banner

Nour Jaara; van schoonheidsspecialiste tot stagiaire bij Alfa Accountants en Adviseurs

6 februari 2024 | Door:  Mischa van Tiel

Vijf september vorig jaar is Nour begonnen met haar stage. Ze zit in het laatste jaar van MBO niveau 4 opleiding bedrijfsadministratie aan het Alfa College te Hardenberg. Dit betekent twee dagen school en twee dagen stage.

“Graag werk ik met financiële gegevens en verwerk ik deze tot een jaarrekening. Door deze opleiding en mijn stage bij Alfa hoop ik me steeds verder te ontwikkelen op financieel gebied.”

Van schoonheidsspecialiste tot stagiaire bij Alfa

“Mijn hobby was altijd verzorging/make-up, dus de keuze voor een opleiding tot schoonheidsspecialiste was snel gemaakt. Leuk om meer van dit vak te weten, maar ik wil me ook graag verder verdiepen in management, accounting, auditing en cijfers. Ik merk dat ik ook daar veel voldoening uit haal.”

Waarom Alfa?

“Sinds ik aan deze opleiding ben begonnen, heb ik al de ambitie om bij Alfa te werken. Ik kan hier veel ervaring opdoen en krijg de mogelijkheid me verder te ontwikkelen. Het bevalt heel goed. Collega’s zijn altijd vriendelijk en staan voor je klaar. Het is een leuke tijd met geweldige collega’s.”

Vrije tijd

“In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen, lees ik een boek of kijk ik een film.”

Mischa  van  Tiel

Mischa van Tiel

Directiesecretaresse

088 2532216 | mvantiel@alfa.nl


Meer over Mischa