Tjitske van Kessel

Tjitske van Kessel

Directiesecretaresse

Mijn werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de accountancy en fiscale teams en de directie op secretarieel gebied. Ook zorg ik er samen met mijn collega Susanne voor dat de receptie altijd bezet is, we beantwoorden de telefoon en ontvangen klanten.  
Daarnaast houd ik me bezig met PR en marketing werkzaamheden, het onderhouden van onze lokale website en de duurzaamheid binnen ons kantoor. Kortom  een heel afwisselende functie welke ik met veel voldoening uitvoer.
Samen met mijn man en twee dochters woon ik in Weert. In mijn vrije tijd kijk ik graag een serie op Netflix en lees ik graag. Ook kun je me regelmatig vinden in de sportschool en doe ik veel leuke dingen met mijn gezin en vrienden.


Recente artikelen van Tjitske

Accountant en teamleider Robert Guns: “Na 21 jaar nog genoeg uitdaging”

Accountant en teamleider Robert Guns: “Na 21 jaar nog genoeg uitdaging”

8 oktober 2020

Robert Guns ziet na 21 jaar bij Alfa Accountants en Adviseurs nog steeds genoeg uitdaging in zijn werk. Als accountant en teamleider van de accountancy afdeling van ons kantoor.

De vliegende start van RAEMA Caravans en Campers

De vliegende start van RAEMA Caravans en Campers

1 september 2020

Jaar in jaar uit laten de verkopen van caravans en vooral campers een flinke plus zien. Juist in de periode dat de verkoop in de slop zit, in 2011, startte RAEMA Caravans en Campers.