Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Alfa. Ik woon in Heemskerk. Ik ben getrouwd met Marieke en vader van 3 kinderen. Als procesteammanager / klantbeheerder / tekeningsbevoegd accountant stuur ik het team aan dat de jaarrekening en aangiften opstelt. In mijn klantenportefeuille heb ik veel  zorgondernemingen en beoordelingsopdrachten. Daarnaast ben ik deelnemer in de kennisgroep zorg, waardoor ik op de hoogte ben van de meest recente zorg wetgeving en bijbehorende governance.

Mijn contact met de klanten gaat verder dan alleen cijfers: ik hoor graag wat er verder bij de ondernemer speelt, zowel zakelijk als privé, zodat ik de klant zo goed mogelijk kan adviseren.  


Recente artikelen van Eric

Eric de Gans: de zorgboerenspecialist in accountancy

Eric de Gans: de zorgboerenspecialist in accountancy

30-01-2023

Eric de Gans is de zorgboerenspecialist binnen Alfa. Hij heeft dusdanig veel kennis vergaard, dat zelfs het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zijn advies ter harte neemt

Online Administratie

Online Administratie

19 maart 2018

De administratie is een belangrijk onderdeel van je bedrijfsvoering, maar je wilt er niet veel tijd aan kwijt zijn. Goed nieuws voor de gebruikers van Mifas. AgroVision introduceert Mifas Online. Dit pakket automatiseert de verwerking van uw facturen en je kunt alle facturen terugvinden in een online dossier.

Op zoek naar nieuwe stagiaires

Op zoek naar nieuwe stagiaires

19 mei 2017

Bij Alfa accountants en adviseurs geloven we in ontwikkeling van de medewerkers. Deze ontwikkeling zetten we in onder onze bestaande medewerkers, maar ook investeren we in stagiaires.