Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Alfa. Ik woon in Uitgeest. Ik ben getrouwd met Marieke en vader van een zoon en dochter: Jelte en Linde. Als procesteammanager en klantbeheerder / tekeningsbevoegd accountant stuur ik het team aan dat de jaarrekeningen en aangiften opstelt. Daarnaast werk ik dagelijks met ondernemers. In mijn klantenportefeuille heb ik klanten uit het Midden-en Kleinbedrijf en ben ik binnen Heerhugowaard de specialist voor subsidieverklaringen, beoordelingsopdrachten en andere bijzondere verklaringen.

 

Mijn contact met klanten gaat verder dan alleen cijfers: ik hoor graag wat er verder bij de ondernemer speelt, zowel zakelijk als privé, zodat ik de klant volledig kan ontzorgen op het gebied van accountancy en fiscaal. 


Recente artikelen van Eric

Je administratie automatiseren met iMUIS online

Je administratie automatiseren met iMUIS online

14 oktober 2019

De digitalisering van onze samenleving is de laatste jaren erg snel gegaan. Een ontwikkeling die niet te stoppen is.

Online Administratie

Online Administratie

19 maart 2018

De administratie is een belangrijk onderdeel van je bedrijfsvoering, maar je wilt er niet veel tijd aan kwijt zijn. Goed nieuws voor de gebruikers van Mifas. AgroVision introduceert Mifas Online. Dit pakket automatiseert de verwerking van uw facturen en je kunt alle facturen terugvinden in een online dossier.