BTW Administratie 1e kwartaal 2018

3 april 2018 | Door:  Peter Bijvoet

De lente komt eraan en het eerste kwartaal is al bijna afgelopen. En april is de maand dat er tijdig aangifte omzetbelasting gedaan moet worden.

Inleveren boekhouding

Om uw boekhouding en btw-aangifte 1e kwartaal 2018 tijdig te kunnen afhandelen, vragen wij u om uw boekhouding zo spoedig mogelijk in te leveren, indien mogelijk vóór 14 april 2018. Wij kunnen dan de bij ons op kantoor aanwezige personen efficiënt inplannen en u garanderen dat de btw-aangifte tijdig ingezonden wordt.

Digitaal aanleveren van de boekhouding 

Bent u veel e-mailfacturen aan het uitprinten en vraagt u zich af of dat niet anders kan? Er zijn nu mogelijkheden om de boekhouding digitaal aan te leveren. Wilt u hier meer over weten, neemt u dan gerust contact op met onze collega Peter Bijvoet (088-2532106 of pbijvoet@alfa.nl).

Jaarrekening

Mocht uw jaarrekening nog niet zijn opgesteld en u heeft nog gegevens die voor uw jaarrekening of aangifte inkomstenbelasting van toepassing zijn, willen wij u vragen deze ook meteen aan te leveren. Wij hebben dan alle gegevens compleet voor de jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting zodat wij deze efficiënt kunnen samenstellen.

Vragen

Mocht u verder nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met uw klantbeheerder.