Gaby van Deursen

Gaby van Deursen

Juridisch adviseur

Een juridisch adviseur ontbrak nog bij Alfa Ede/Arnhem. Gelukkig hebben Alfa en ik elkaar gevonden. Aangenaam! Ik ben Gaby van Deursen en sinds maart 2021 ben ik werkzaam bij Alfa.

Na de nodige ervaring opgedaan te hebben in de advocatuur en de deurwaarderspraktijk ben ik geland bij Alfa. Mijn passie is het bijstaan van ondernemers en alles wat op hun pad komt. Of dat nu zakelijk of privé is. Hierbij heb ik niet enkel oog voor de juridische aspecten waar zij mee worden geconfronteerd, maar bied ik ook een luisterend oor voor alle andere aspecten die spelen. Het leven van een ondernemer bestaat uit wensen en keuzes maken. Een op het oog enkel zakelijke/commerciële keuze kan onbedoeld een (on)wenselijke juridische uitwerking hebben. Daarnaast kunnen keuzes ook invloed hebben op privé aspecten. Als je betrokken bent bij de ondernemer kun je de beste adviezen geven, afgestemd op de zakelijke én persoonlijke wensen en keuzes. Hierbij is ook aandacht voor zaken zoals het (tijdelijk) arbeidsongeschikt raken en andere onvoorziene omstandigheden die grote impact kunnen hebben.

Ondernemers help ik graag met het beperken van risico's en het visualiseren en verwezenlijken van hun toekomstvisie. Problemen zijn echter niet altijd te voorkomen en ook dan sta ik met raad en daad klaar. Het uiteindelijke doel is het ontzorgen van de ondernemer, zowel zakelijk als privé, gedurende diens gehele leven. Mijn werk houdt namelijk niet op bij het (juridisch) optimaliseren van de onderneming. Het ziet ook op de periode nadat de ondernemer gestopt is met werken en wat hij voor ogen heeft voor diens erfgenamen. 


Recente artikelen van Gaby

Kan ik hiervoor persoonlijk aansprakelijk worden gehouden?

Kan ik hiervoor persoonlijk aansprakelijk worden gehouden?

30 mei 2023

Hoe zit het nu met de aansprakelijkheid van een bestuurder bij een besloten vennootschap? Wat moet je wel en vooral niet doen als bestuurder?

Dreigt er financieel zwaar weer voor je onderneming? Dit zijn de do’s en don’ts!

Dreigt er financieel zwaar weer voor je onderneming? Dit zijn de do’s en don’ts!

30 mei 2023

Veel ondernemingen hebben de coronacrisis overleefd door coronasteunmogelijkheden en komen nu (alsnog) in zwaar weer terecht, de overheid is immers weer begonnen met incasseren.

Financiers WHOA beter beschermd tegen curator

Financiers WHOA beter beschermd tegen curator

8 februari 2023

Met ingang van dit jaar is de Faillissementswet wederom gewijzigd, ook ten aanzien van de WHOA. In dit artikel gaat onze juriste in op de belangrijkste wijzigingen voor de WHOA.

Zijn jouw managementafspraken goed vastgelegd?

Zijn jouw managementafspraken goed vastgelegd?

12 december 2022

Op het moment dat de administratie wordt ingericht is het van belang dat van alle onderlinge financiële verhoudingen een overeenkomst aanwezig is. Lees hier meer over in dit artikel.

Recht op schadevergoeding?

Recht op schadevergoeding?

5 oktober 2022

In de keuken van je cateringbedrijf breekt brand uit en het hele pand loopt grote rook- en waterschade op. Kan de opdrachtgever van het feest dat gepland staat schadevergoeding eisen?