Wij zijn jouw lokaal betrokken sparringpartner

Wij geloven in de kracht van lokaal ondernemerschap. Wij helpen jou bij de financiële, bedrijfseconomische en fiscale of juridische vragen die je over je bedrijf hebt. Wij informeren je ook proactief zodat jij jouw bedrijf op een duurzame en toekomstbestendige manier draaiende kunt houden. 

Wij dagen je ook graag uit om vooruit te kijken naar die duurzame toekomst en helpen je bij de vraagstukken die je daarbij tegenkomt. 

Lokaal ondernemerschap

Onze medewerkers voelen zich direct betrokken bij jouw onderneming. Zij wonen en werken namelijk in dezelfde regio als jij en weten daarom ook wat er leeft en speelt. Wij gaan naast je zitten om te praten over relevante ontwikkelingen en over de toekomst. Wij zijn jouw sparring- en kennispartner en brengen graag onze expertise mee om jouw bedrijf verder te helpen ontwikkelen. Wij worden een loyale supporter van jouw bedrijf.

Ondersteunen van lokale initiatieven

In en om Ede ondersteunen wij verschillende goede doelen en verenigingen. Op vrijwillige basis delen wij onze kennis of sponsoren in geld. Verschillende sportverenigingen, musea en culturele markten kunnen rekenen op onze steun. Wij leveren ook een mooie bijdrage aan maatschappelijke initiatieven. Een voorbeeld hiervan is Beursvloer Ede.

Impact door maatschappelijk relevante dienstverlening

Naast onze lokale betrokkenheid zijn wij ons ook bewust van onze impact op de hele samenleving. Daarom streven wij ook duurzame en sociale doelen na. Aandacht voor mens en milieu en de impact die onze dienstverlening daarop heeft, hebben wij binnen onze organisatie verankerd. Wij zijn sinds 2014 een Benefit Corporation (B Corp) en daar zijn wij trots op!

Een B Corp bedrijf is een internationale erkenning voor de meest duurzame bedrijven. Dit zijn bedrijven die een grote, positieve impact hebben op mens en milieu. Een onafhankelijke instantie beoordeelt iedere 3 jaar opnieuw of wij aan de strenge eisen voldoen.

Lees hoe wij sociale duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu geïmplementeerd hebben binnen ons bedrijf.