Banner

Duurzaam ondernemen: cruciaal voor succesvolle mkb-bedrijven

21 maart 2024 | Door:  André Hek

Ontdek hoe Alfa Accountants en Adviseurs samen met lokale partners een inspirerende reis naar een duurzamere toekomst onderneemt! In een tijd waarin duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker worden, spelen bedrijven een cruciale rol in het creëren van positieve verandering. Dit artikel werpt een licht op de initiatieven die Alfa ontplooit, samen met hun partners, om een duurzamere samenleving te realiseren. 

Van advies tot actie, Alfa staat vooraan in het stimuleren van duurzame praktijken bij bedrijven. Door middel van innovatieve strategieën en betrokkenheid bij lokale gemeenschappen, zijn ze niet alleen bezig met het reduceren van de ecologische voetafdruk, maar ook met het bevorderen van sociale en economische duurzaamheid. 

In dit artikel ontdek je hoe Alfa zich inzet voor een duurzamere toekomst door middel van diverse projecten en samenwerkingsverbanden. Van het adviseren van bedrijven over energiebesparende maatregelen tot het ondersteunen van lokale initiatieven gericht op circulair en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Alfa laat zien hoe duurzaamheid in de kern van hun bedrijfsmissie staat. 

Met concrete voorbeelden en inspirerende verhalen geeft dit artikel beeld van de impact van de inspanningen van Alfa en haar partners op het milieu, de gemeenschap en het bedrijfsleven. Het nodigt uit om meer te leren over deze opmerkelijke samenwerkingen en hoe zij een positieve verandering teweegbrengen. 

Klik hier om het volledige artikel te lezen en geïnspireerd te raken door de reis van Alfa naar een duurzamere toekomst. Wil je meer weten over de duurzaamheidadvisering van Alfa? Neem dan contact op één van onze specialisten op het dichtstbijzijnde kantoor van Alfa. Meer informatie kan je vinden op deze pagina: Alfa Duurzaamheidsadvies.

André Hek

André Hek

Duurzaamheidsadviseur

088 2531677 | ahek@alfa.nl


Meer over André