Rémon Kwant

Rémon Kwant

Adviseur / Projectleider Fusies en Overnames

‘Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een leven.’ Dit is waarom ik graag werk met en voor ondernemers. Bij hen zie en voel ik de passie voor hun onderneming. Hoe mooi is het dan als je een ondernemer kunt helpen bij het verkopen van zijn of haar onderneming. Iets wat ondernemers regelmatig ‘hun eigen kindje’ noemen. Want het gaat niet alleen maar om de financiële kant, ook om de persoonlijke kant. Er spelen altijd emoties mee. En het is elke keer maatwerk, geen traject is hetzelfde.

Als projectleider en overnameadviseur bij Alfa Consultants richt ik mij voornamelijk op bedrijven in Noord en Midden Nederland. Ik begeleid hen bij de aan- of verkoop van hun onderneming. Gedurende het gehele proces sta ik naast die ondernemer: van de allereerste waardering tot aan de definitieve afspraak bij de notaris.

Voordat ik bij Alfa Consultants begon heb ik ruim twaalf jaar gewerkt bij ABN AMRO. Hier heb ik ruime ervaring opgedaan als relatiebeheerder, financieringsspecialist, projectleider en manager. Overnametransacties spraken mij het meest aan. Het is een dynamische wereld. Voor mij was het reden om op zoek te gaan naar een gespecialiseerd kantoor. Het is Alfa Consultants geworden. Wat ik mooi vind aan Alfa is de ruimte die ik krijg voor mijn eigen ondernemerschap. Ik heb hier de mogelijkheid zelf mijn dag in te vullen, de balans tussen werk en privé is goed. Lijntjes onderling zijn kort, of het nu tussen collega’s of met het een van onze kantoren is.

Ik ben woonachtig in Emmeloord, getrouwd en vader van twee kinderen. Ik ben fervent autosportliefhebber en bezoek graag autosportevenementen in binnen- en buitenland. In mijn vrije tijd mag ik verder graag hardlopen, fitnessen en klussen aan onze woning.


Recente artikelen van Rémon

Het succes van een bedrijfsoverdracht

Het succes van een bedrijfsoverdracht

4 december 2023

Het begrijpen van emoties en gevoelens in het proces van (ver)koop of fusie. De ervaringen van Rémon Kwant, projectleider bij Alfa Consultants, onze corporate finance tak.

Bedrijf overnemen? Schakel een overname adviseur in

Bedrijf overnemen? Schakel een overname adviseur in

3 mei 2023

Stel je hebt een bedrijf op het oog, je bent gevraagd of je een bedrijf wilt overnemen of hierin wilt participeren. Hoe pak je dit aan en hoe bepaal je wat het bedrijf waard is?

'Door Dealsuite worden wij makkelijker gevonden'

'Door Dealsuite worden wij makkelijker gevonden'

2 mei 2023

In sneltreinvaart is uitzendorganisatie Trixxo Nederland aan het veroveren met een intensieve buy-and-build-strategie, tezamen met Alfa Consultants en overnameplatform Dealsuite.

Alfa Consultants wordt Premium Partner Dealsuite: exclusief platform voor aan- en verkoop grote bedrijven

Alfa Consultants wordt Premium Partner Dealsuite: exclusief platform voor aan- en verkoop grote bedrijven

29 maart 2023

Via Alfa Consultants kunnen klanten van Alfa en van andere accountantskantoren een gebruikerslicentie voor Dealsuite kopen - met een aantrekkelijke korting van 25 procent.