Banner

Accountant en adviseur voor de melkgeitenhouderij

Als melkgeitenhouder komt er veel op je af. Je bent druk met de dagelijkse werkzaamheden op je bedrijf, maar daarnaast wil je ook  financieel alles op orde hebben en wil je vooruit kijken naar een  toekomst met perspectief. Dan is het prettig dat er iemand naast je staat, een accountant en adviseur die je doelgericht adviseert over je bedrijfsvoering en strategie.

Kansen voor jouw melkgeitenbedrijf

Alfa zorgt voor de administratieve ondersteuning, maar helpt je ook bij allerlei vragen over bijvoorbeeld de:

Wij wijzen je graag op de mogelijkheden voor jouw melkgeitenhouderij en helpen je vooruit. 

Inzicht in jouw financiële situatie

Wij vinden het belangrijk dat je goed inzicht hebt in je cijfers, je liquiditeitspositie,  maar ook dat je weet hoe je het doet ten opzichte van je agrarische collega's en in één oogopslag inzicht krijgt in de totale technische en financiële kengetallen. Hiervoor hebben we mooie producten die je hierbij helpen, zoals de Bedrijfsanalyse Melkgeiten (BAS), zie voorbeeldrapport melkgeitenhouderij. Daarnaast beschikken we ook over cijfers van andere bedrijven waarmee je eigen kengetallen kunt vergelijken met de branche.

Vooruitkijken: blik op de toekomst

Natuurlijk is het belangrijk om vooruit te kijken. Heb je een goed pensioen voor je oudedag? Heb je al nagedacht over de persoon die je bedrijf gaat overnemen of ga je het bedrijf staken? Lastige keuzes die veel impact hebben en waarbij het belangrijk is dat je goed wordt geadviseerd. Zo sta je sterk naar je eigen toekomst, maar ook in gesprekken met banken of andere kredietverschaffers. 

Lees meer over agrarisch bedrijfsadvies en bekijk onze laatste agrarische nieuwsartikelen. Kijk ook naar onze vlogserie over de melkgeitenhouderij: