Groeien bij Alfa is voor mij.. steeds nieuwe dingen leren!

Sinds februari 2020 werk ik als secretaresse bij Alfa Accountants en Adviseurs in Bleiswijk. Na mijn opleiding tot secretaresse heb ik mijn carrière afgetrapt bij Alfa.

Mijn werk bestaat uit diverse werkzaamheden zoals o.a. de baliewerkzaamheden, facilitaire werkzaamheden en de ondersteuning van het MKB-team. Verder houd ik mij bezig met de lokale marketing. Samen met de andere secretaresses proberen wij onze collega’s en klanten op een goede manier te ontzorgen.

Wat mijn werk bij Alfa zo leuk maakt is de diversiteit van mijn werkzaamheden, het contact met de klanten en dat geen dag hetzelfde is. Naast je dagelijkse werkzaamheden krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen. Dit in combinatie met de fijne werksfeer en mijn gezellige collega’s zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar kantoor ga.

Wil jij, net als ik, ook je carrière aftrappen bij Alfa? Klik dan hier.

Kan ik iets voor je betekenen? Neem dan zeker contact op!


Recente artikelen van Romy

Even voorstellen: Anuska Mijnals!

Even voorstellen: Anuska Mijnals!

4 mei 2023

Anuska Mijnals is 1 maart gestart als klantbeheerder in het MKB-accountancyteam. We stellen haar in dit artikel graag aan je voor!

Even voorstellen: Abeba Liben

Even voorstellen: Abeba Liben

8 februari 2023

Abeba Liben is afgelopen november gestart als assistent accountant en ondersteunt het agroteam. Wij stellen haar graag aan je voor!

Medewerker in beeld: Jaap Krabbendam!

Medewerker in beeld: Jaap Krabbendam!

30 november 2022

Jaap werkt inmiddels vijf jaar bij Alfa Bleiswijk. Begonnen als stagiair en doorgegroeid tot klantbeheerder, een mooie ontwikkeling! Benieuwd naar zijn verhaal? Lees snel verder!

Even voorstellen: Tygo Pos!

Even voorstellen: Tygo Pos!

7 oktober 2022

Tygo Pos is gestart als assistent accountant en ondersteunt zowel het mkb- als agroteam. Wij stellen hem graag aan je voor!

Angelo Wicklert trapt zijn carrière af bij Alfa!

Angelo Wicklert trapt zijn carrière af bij Alfa!

3 mei 2022

Angelo Wicklert is in februari gestart als werkstudent ter ondersteuning van het mkb-team en wij stellen hem graag aan je voor!