Banner

Angelo Wicklert trapt zijn carrière af bij Alfa!

3 mei 2022 | Door:  Romy Wensveen

Mijn naam is Angelo Wicklert en ik ben 23 jaar oud. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding Accountancy aan de Hogeschool Rotterdam. Vanaf 1 februari 2022 ondersteun ik het mkb-team als meewerkend student.

Nieuw avontuur

Voordat ik begon met de studie Accountancy, heb ik twee jaar in Amerika gestudeerd voor mijn sport honkbal. Nu ik weer terug ben van mijn avontuur in Amerika, werk ik hard voor een carrière in de accountancy. Ik heb hiervoor meerdere studies geprobeerd waar ik geen voldoening uit haalde. Dit heb ik wel gevonden in de accountancy én bij Alfa. Tevens zou ik mij graag specialiseren op het gebied van duurzaamheid. Bij Alfa heb ik een geweldig team om mij heen en krijg ik goede begeleiding en ondersteuning in het leerproces. Daarnaast heb ik er vertrouwen in dat Alfa mij het beste kan helpen met mijn toekomst in de duurzaamheid.

Terugblik eerste periode

Mijn eerste maand bij Alfa is mij zeer makkelijk afgegaan (met de nodige 'leermomenten'). Omdat ik nog fulltime op school zit, werk ik helaas maar één dag per week. Dit neemt niet weg dat ik mij volledig op m'n plek voel bij Alfa. Bij Alfa hangt een luchtige, maar serieuze sfeer op de werkvloer. Ik kijk uit naar mijn tijd bij Alfa en ik hoop dat dit nog een lange tijd zal doorzetten!

Wil jij net als Angelo ook jouw carrière aftrappen bij Alfa? Kijk dan hier!