Sinds oktober 2019 ben ik secretaresse bij Alfa Accountants en Adviseurs in Bleiswijk. Hier ondersteun ik het MKB-team op administratief gebied, ben ik onderdeel van het secretariaat en houd ik mij daarnaast bezig met marketing en sales.

Het team optimaal te laten werken door te zorgen voor structuur en duidelijkheid geeft mij voldoening in mijn werk. Wat ik belangrijk vind, is dat jij ons ervaart als een accountant die er voor jou is en dichtbij staat. Hier draag ik, op de achtergrond, ook mijn steentje aan bij.

Oorspronkelijk kom ik uit Den Haag en sinds 2017 woon ik met mijn vriend in Berkel en Rodenrijs. Mijn tijd verdrijf ik graag met mooie vakanties en creatieve momenten achter de naaimachine of met de haak- en/of breinaalden. Lokaal ben ik betrokken als penningmeester van onze VVE en kijk ik altijd naar mogelijkheden hoe ikzelf, maar ook wij als Alfa Accountants en Adviseurs een steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij.


Recente artikelen van Gabriële

Even voorstellen: Arsjad Abdoelrahiman

Even voorstellen: Arsjad Abdoelrahiman

7 december 2021

Graag stellen wij een nieuwe collega voor: Arsjad Abdoelrahiman. Een toevoeging aan het fiscale team als fiscaal adviseur.

Hoe Floor Wibbens bij toeval ondernemer wordt in... scrumartikelen

Hoe Floor Wibbens bij toeval ondernemer wordt in... scrumartikelen

05 oktober 2021

Met Scrumartikelen.nl levert Floor alles voor bedrijven met ‘scrumteams’ in huis. Lees de ontwikkelingen van haar onderneming en de ondersteuning van Alfa hierin.

Innovatie in de accountancy

Innovatie in de accountancy

28 juni 2021

Op 21 en 22 juni 2021 vond de Accountancy Expo plaats. Dit keer niet op een fysieke maar wel een digitale beursvloer! Een terugblik.

Wij steunen Team Westland in Col du Tourmalet

Wij steunen Team Westland in Col du Tourmalet

07 juni 2021

Op 6 oktober 2021 gaat Team Westland per racefiets de Col du Tourmalet beklimmen. Met deze actie zamelen zij geld in voor de strijd tegen kanker.

Even voorstellen: Djamilla Verkleij

Even voorstellen: Djamilla Verkleij

26 april 2021

Per 1 april is Djamilla Verkleij bij ons gestart als Assistent Accountant. Graag stellen wij haar aan jou voor.