Banner

Hoe financier ik mijn toekomstige overname?

21 december 2022 | Door:  Carol de Wit

VERPLAATST : Deze sessie is verplaatst naar woensdag 15 maart 2023 met een ontbijt. 


De financiering is een belangrijk onderdeel van de motor van je bedrijf.  Een onderdeel dat in optimale conditie moet worden gehouden. Daarbij is niet alleen de rente die je moet gaan betalen belangrijk. Financieringsstructuur, te stellen zekerheden en overige voorwaarden zijn zeker zo belangrijk. Ook bij de haalbaarheid van een overname spelen de financieringsmogelijkheden vaak een belangrijke rol. Om jou op de hoogte te brengen van de huidige ontwikkelingen en mogelijkheden organiseert Alfa Accountants en Adviseurs in samenwerking met NL Credit Services een kennissessie op 17 januari aanstaande.

Alfa Consultants

Voor ondernemers is het verkopen of overnemen van een bedrijf een belangrijke mijlpaal in hun ondernemersbestaan. Niet alleen zakelijk maar ook emotioneel. Alfa Consultants ondersteunt klanten tijdens het gehele overnametraject, verkooptraject of bij een fusie. Wij zijn gespecialiseerd in waardebepaling, de aankoop- en verkoopbegeleiding van ondernemingen, overnamefinancieringen en due diligence onderzoeken. Naast de aandacht voor alle fiscale en financiële aspecten, is het ook heel belangrijk dat de juridische kant van een transactie goed geregeld wordt. Ben je dichtbij een nieuwe fase? Wij helpen je graag.

NL Credit Services

NL Credit Services is opgericht in 2012 door ondernemers Frank Bakker en Rob Toorman en is een van de eerste bankonafhankelijke factormaatschappijen van Nederland. HUn doel was en is simpel, namelijk bedrijven en ondernemers op een transparante en snelle manier meer liquiditeit te verschaffen. Sinds 2012 hebben zij reeds honderden ondernemers bijgestaan en kunnen helpen middels onze dienstverlening op het gebied van factoring en andere vormen van werkkapitaalfinanciering. NL Credit Services is niet alleen de ideale partner in Factoring, ook bieden zij, binnen bepaalde voorwaarden, inkoopfinanciering en voorraadfinanciering aan. Hun beofte: "Als onafhankelijk factoring partner ondersteunen wij onze klanten dagelijks op het gebied van liquiditeit en risicomanagement. Door zorg te dragen voor stabiele kasstromen creëren wij rust en ruimte die onze klanten in staat stellen hun ambities en groei waar te maken."

Programma

Wij ontvangen je graag op 17 januari om 16.00 uur.

Hierna is het programma als volgt:
16.15 uur Aftrap Carol de Wit.
16.30 uur Maarten Somsen van NL Factoring 360 B.V. omtrent factoring en andere vormen van werkkapitaalfinanciering.
17.00 uur Stephan de Groot en Jonah van Ravenzwaaij van Alfa Consultants omtrent begeleiding en actualiteiten in het gehele overnametraject.
17.30 uur Afsluiting met soep en broodjes.

Locatie

Alfa Bleiswijk, Hoekeindseweg 39 te Bleiswijk

Aanmelden

Wil je deze kennissessie bijwonen? Meld je dan hier aan. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Wij stellen je aanwezigheid zeer op prijs. Een introducé is natuurlijk ook van harte welkom.

Carol de Wit

Carol de Wit

Sectormanager Transport en Logistiek

088 2531885 | caroldewit@alfa.nl


Meer over Carol