Banner

Danielle Molenaar gestart als senior klantbeheerder/accountant

19 maart 2024 | Door:  Marina de Wit

Als nieuwe klantbeheerder bij Alfa Bleiswijk is Danielle Molenaar eerste aanspreekpunt van haar klanten. Ze houdt van klanten ontzorgen en denkt graag mee in hun strategie. “Is het doel bijvoorbeeld omzet, resultaat of brutomarge vergroten? Periodiek bekijken we samen waar we staan en wat eventueel nodig is om doelen te halen.”

Danielle is zoals ze zelf zegt, aanwezig en houdt van praten. “Ik kan ook goed luisteren naar mooie verhalen van de klant. Een situatie aanhoren en dan een haakje slaan. Wil een ondernemer graag over tien jaar stoppen met zijn bedrijf? Dan kijken we vaak nu al welke stappen er nodig zijn om dat in de toekomst te kunnen realiseren. Ondernemers vertellen vaak trots hun verhaal, niet alleen over hun bedrijf maar ook over hun (privé)situatie. Klantcontact vind ik het allerleukste!” Ook op kantoor heeft Danielle het liefst mensen om haar heen. Ze kijkt uit om samen met collega’s van bedrijfskunde en sales mee te gaan op gesprek. “Zo kan ik aanvoelen hoe zíj dat doen!”

Resultaatgericht

Duurzaamheidsadvies is redelijk nieuw. “Soms een wat lastig onderwerp, maar je kunt er leuke gesprekken mee krijgen. Ik wil hier zeker meer mee gaan doen!” Voor Alfa werkte de 48-jarige moeder van twee pubers ruim drie jaar bij een andere adviseur en accountant. “Toen ik daar  wegging, verwoordde een klant heel goed wie ik ben: creatief, resultaatgericht en positief met natuurlijke humor.” Danielle kan zich hierin helemaal vinden. “Met de klant samen de beste oplossing zoeken en de droge stof op een leuke manier brengen!”

Voordeel

Alfa voelt als ‘warm bad’ voor de senior accountant. “Bij mijn vorige werkgever startte ik in coronatijd. Het was moeilijk om via Teams vergaderingen echte verbinding met mensen te leggen. Bij Alfa ben ik in de ontdekkingsfase wat mijn bijdrage gaat worden. Collega’s zijn ook bezig met mijn ontwikkeling. Ik mag uitzoeken wat ik leuk vind, waar mijn kracht ligt en dat is nou zo’n groot voordeel aan Alfa.”

Wandelen

Danielle werkt 32 uur per week en woont met haar gezin in Zoetermeer. “In mijn vrije tijd kook ik graag of lees ik misdaadromans, volg ik wekelijks mijn Pilates lessen en maak ik graag met mijn man lange wandelingen door de Wassenaarse duinen of in het poldergebied aan de rand van Zoetermeer.” Maar natuurlijk wandelt Danielle niet in stilte. “Ik vind het zo heerlijk om onder het wandelen, waarbij je allebei vooruitkijkt, veel te kletsen”, sluit ze af.

links: Danielle Molenaar, rechts: Eelco Storre (teamleider)

Marina de Wit

Marina de Wit

Directiesecretaresse

088 2531149 | Directiesecretaresse


Meer over Marina