Als directiesecretaresse heb ik een veelzijdige baan. Op 1 januari 2016 ben ik bij Alfa gestart. Voor Alfa heb ik ervaring opgedaan in uitlopende branches van een Japanse producent van motoren, een uitgeversmaatschappij en communicatie- adviesbureau tot een private bank en software ontwikkelaar.

Als primaire taak bij Alfa ondersteun ik directie in werkzaamheden als agendabeheer, acties bijhouden en het notuleren van uiteenlopende overleggen. Daarnaast houd ik mij bezig met HR-zaken, PR, marketing en sales en het organiseren van events. In mijn werk is een zakelijke, professionele houding en het goed omgaan met vertrouwelijke informatie vanzelfsprekend.

Wat is mooi om bij Alfa te werken? Je krijgt vrijheid om zelfstandig invulling te geven aan je werk, deel uit te maken van een landelijke dynamische organisatie, maar te werken op een vestiging met een sterk lokaal karakter, geen stoffige accountants, maar enthousiaste adviseurs, waar je je door de informele sfeer snel thuis voelt.

Van nature ben ik een rustig persoon, die zich niet snel uit het veld laat slaan en weet te relativeren. In mijn vrije tijd werk ik freelance bij de lokale krant. Verder ontspan ik door fitness en yoga en ben altijd op zoek naar nieuwe uitdaging!


Recente artikelen van Marina

Even voorstellen: Corina en Ivar

Even voorstellen: Corina en Ivar

6 april 2021

Corina Mittendorf (46, secretaresse) en Ivar Tuijn (24, assistent accountant) zijn op 1 april bij Alfa, kantoor Aalsmeer, gestart.

Ondernemer in beeld: Gebroeders Dalmulder Infra

Ondernemer in beeld: Gebroeders Dalmulder Infra

26 maart 2021

In 14 jaar tijd van een kleine loods in Gein doorgroeien naar eigenaren van een enorm pand in Weesp: Een mooie prestatie en iets waar de broers Casper en Yuri uiteraard trots op zijn!

#dagvandethuiswerker: ervaringen van Johan Nieuwpoort

#dagvandethuiswerker: ervaringen van Johan Nieuwpoort

15 maart 2021

Met het oog op de nationale thuiswerkdag vroegen wij onze collega Johan Nieuwpoort naar zijn thuiswerkervaringen. Want als iemand dat als prettig ervaart, is Johan het wel!

Ondernemer in beeld: Auto Vink

Ondernemer in beeld: Auto Vink

19 februari 2021

Auto Vink in Nieuw-Vennep heeft een voorliefde voor Mercedes en levert alle diensten die je bij een universeel autobedrijf verwacht, maar toch is het concept net even anders...

Jim en Mark vertellen over hun eerste periode bij Alfa

Jim en Mark vertellen over hun eerste periode bij Alfa

2 februari 2021

“Het leek me leuk om voor de automotive branche werk te verrichten. Twee weken later stond ik al voor twee klanten ingepland. Er wordt meteen doorgepakt.”