Als directiesecretaresse heb ik een veelzijdige baan. Op 1 januari 2016 ben ik bij Alfa gestart. Voor Alfa heb ik ervaring opgedaan in uitlopende branches van een Japanse producent van motoren, een uitgeversmaatschappij en communicatie- adviesbureau tot een private bank en software ontwikkelaar.

Als primaire taak bij Alfa ondersteun ik directie in werkzaamheden als agendabeheer, acties bijhouden en het notuleren van uiteenlopende overleggen. Daarnaast houd ik mij bezig met HR-zaken, PR, marketing en sales en het organiseren van events. In mijn werk is een zakelijke, professionele houding en het goed omgaan met vertrouwelijke informatie vanzelfsprekend.

Wat is mooi om bij Alfa te werken? Je krijgt vrijheid om zelfstandig invulling te geven aan je werk, deel uit te maken van een landelijke dynamische organisatie, maar te werken op een vestiging met een sterk lokaal karakter, geen stoffige accountants, maar enthousiaste adviseurs, waar je je door de informele sfeer snel thuis voelt.

Van nature ben ik een rustig persoon, die zich niet snel uit het veld laat slaan en weet te relativeren. Ik mijn vrije tijd werk ik freelance bij de lokale krant. Verder ontspan ik door fitness en yoga en ben altijd op zoek naar nieuwe uitdaging!


Recente artikelen van Marina

Anneke Kompeer met vervroegd pensioen

Anneke Kompeer met vervroegd pensioen

17 oktober 2019

"Werken was voor mij een feestje, iedere dag weer". Anneke stopt met werken na 16 jaar salarisadministrateur bij Alfa.

Wij verwelkomen Shanash binnen ons team

Wij verwelkomen Shanash binnen ons team

16 oktober 2019

Shanash: "Op 1 oktober ben ik bij Alfa gestart als assistent account. Ik ben 28 jaar en woon in Amsterdam."