Als directiesecretaresse heb ik een veelzijdige baan. Op 1 januari 2016 ben ik bij Alfa gestart. Voor Alfa heb ik ervaring opgedaan in uitlopende branches van een Japanse producent van motoren, een uitgeversmaatschappij en communicatie- adviesbureau tot een private bank en software ontwikkelaar.

Als primaire taak bij Alfa ondersteun ik directie in werkzaamheden als agendabeheer, acties bijhouden en het notuleren van uiteenlopende overleggen. Daarnaast houd ik mij bezig met HR-zaken, PR, marketing en sales en het organiseren van events. In mijn werk is een zakelijke, professionele houding en het goed omgaan met vertrouwelijke informatie vanzelfsprekend.

Wat is mooi om bij Alfa te werken? Je krijgt vrijheid om zelfstandig invulling te geven aan je werk, deel uit te maken van een landelijke dynamische organisatie, maar te werken op een vestiging met een sterk lokaal karakter, geen stoffige accountants, maar enthousiaste adviseurs, waar je je door de informele sfeer snel thuis voelt.

Van nature ben ik een rustig persoon, die zich niet snel uit het veld laat slaan en weet te relativeren. Ik mijn vrije tijd werk ik freelance bij de lokale krant. Verder ontspan ik door fitness en yoga en ben altijd op zoek naar nieuwe uitdaging!


Recente artikelen van Marina

Nieuwste aanwinst: Mark Vosmeer

Nieuwste aanwinst: Mark Vosmeer

7 augustus 2020

Als senior assistent accountant versterkt Mark Vosmeer (29) per 1 augustus het accountancyteam op kantoor Aalsmeer. Mark woont in Maarssen en hoopt dit jaar nog zjin AA titel te halen.

Ondernemer in beeld: Jaap Groenewoud

Ondernemer in beeld: Jaap Groenewoud

30 juni 2020

Jaap (34) is een van de vier vennoten van Loonwerkbedrijf Groenewoud. Naast Jaap zijn ook zijn vader, moeder en broer Dirk eigenaar van het Nieuw-Vennepse bedrijf.