Als directiesecretaresse heb ik een veelzijdige baan. Op 1 januari 2016 ben ik bij Alfa gestart. Voor Alfa heb ik ervaring opgedaan in uitlopende branches van een Japanse producent van motoren, een uitgeversmaatschappij en communicatie- adviesbureau tot een private bank en software ontwikkelaar.

Als primaire taak bij Alfa ondersteun ik directie in werkzaamheden als agendabeheer, acties bijhouden en het notuleren van uiteenlopende overleggen. Daarnaast ben ik teamleider secretariaat en houd ik mij bezig met HR-zaken en marketing. In mijn werk is een zakelijke, professionele houding en het goed omgaan met vertrouwelijke informatie vanzelfsprekend.

Wat is mooi om bij Alfa te werken? Je krijgt vrijheid om zelfstandig invulling te geven aan je werk, deel uit te maken van een landelijke dynamische organisatie, maar te werken op een vestiging met een sterk lokaal karakter, geen stoffige accountants, maar enthousiaste adviseurs, waar je je door de informele sfeer snel thuis voelt.

Van nature ben ik een rustig persoon, die zich niet snel uit het veld laat slaan en weet te relativeren. In mijn vrije tijd werk ik freelance bij de lokale krant. Verder ontspan ik door fitness, yoga en dansen en ben altijd op zoek naar nieuwe uitdaging!


Recente artikelen van Marina

Stephan de Groot in de race voor de award Overnameadviseur van het jaar 2021

Stephan de Groot in de race voor de award Overnameadviseur van het jaar 2021

22 november 2021

Van de 31 adviseurs die genomineerd waren voor de award Overnameadviseur van het Jaar 2021 zijn nu nog 5 kandidaten in de race. Help jij collega Stephan de Groot?

Tjeerd van de Polder: een jaar in dienst bij Alfa

Tjeerd van de Polder: een jaar in dienst bij Alfa

22 november 2021

Juridisch adviseur Tjeerd van de Polder is deze maand een jaar in dienst bij Alfa. Wij blikken terug met hem op zijn eerste maanden bij onze organisatie.

"Stoppen is ook ondernemen. Het leven gaat door"

1 november 2021

Ondernemer in beeld: Gerberakwekerij Fa. S.C. Zwarts uit Mijdrecht. Vroegtijdig afscheid nemen vanwege de hoge gasprijzen valt Zwarts zwaar.

Ondernemer in beeld: Elvira Brouwer van Loose Florals

Ondernemer in beeld: Elvira Brouwer van Loose Florals

12 oktober 2021

Bloemenzeeplafonds, flower walls, lange dinertafels aangekleed met bloemen of gedecoreerde etalages: niks is te gek voor onderneemster Elvira Brouwer.

Groot worden in wat écht telt: persoonlijk en professioneel

Groot worden in wat écht telt: persoonlijk en professioneel

29 september 2021

Klantbeheerder Saskia Janmaat en fiscaal adviseur Linsey Berg zijn recent bij Alfa gestart met hun post HBO opleiding Persoonlijk Leiderschap bedoeld voor jonge medewerkers met ambitie