Marina de Wit

Marina de Wit

Directiesecretaresse

Als directiesecretaresse heb ik een veelzijdige baan. Op 1 januari 2016 ben ik bij Alfa gestart. Voor Alfa heb ik ervaring opgedaan in uitlopende branches van een Japanse producent van motoren, een uitgeversmaatschappij en communicatie- adviesbureau tot een private bank en software ontwikkelaar.

Als primaire taak bij Alfa ondersteun ik directie in werkzaamheden als agendabeheer, acties bijhouden en het notuleren van uiteenlopende overleggen. Daarnaast houd ik mij bezig met hrm, recruitment en marketing. In mijn werk is een zakelijke, professionele houding en het goed omgaan met vertrouwelijke informatie vanzelfsprekend.

Wat is mooi om bij Alfa te werken? Je krijgt vrijheid om zelfstandig invulling te geven aan je werk, deel uit te maken van een landelijke dynamische organisatie, maar te werken op een vestiging met een sterk lokaal karakter, geen stoffige accountants, maar enthousiaste adviseurs, waar je je door de informele sfeer snel thuis voelt.

Van nature ben ik een rustig persoon, die zich niet snel uit het veld laat slaan en weet te relativeren. In mijn vrije tijd werk ik freelance bij de lokale krant. Verder ontspan ik door te reizen, fitness, yoga en dansen en ben altijd op zoek naar nieuwe uitdaging! 


Recente artikelen van Marina

“Plezier, samenwerking en ontwikkeling

“Plezier, samenwerking en ontwikkeling"

31 mei 2024

Roy van Rijn stoomt vanuit klantbeheerdersrol door naar functie van teamleider

Ondernemer in beeld: Dammie van der Poel

Ondernemer in beeld: Dammie van der Poel

24 mei 2024

Met de slogan Gaat tot de bodem timmert Loon- en aannemersbedrijf Gebr. Van der Poel de laatste tijden meer en meer aan de weg met waterbouw, grondwerk en gebiedsinrichting.

Fijne samenwerking Alfa en Fundament leidt tot topbediening aan ideale klant

Fijne samenwerking Alfa en Fundament leidt tot topbediening aan ideale klant

30 april 2024

Norbert de Boer, mede-eigenaar bij Fundament Financieel Advies en Carol de Wit, klantbeheerder bij Alfa werken tevreden samen in diverse trajecten bij Van der Zwart Jewelz.

Danielle Molenaar gestart als senior klantbeheerder/accountant

Danielle Molenaar gestart als senior klantbeheerder/accountant

19 maart 2024

Als nieuwe klantbeheerder is Danielle Molenaar eerste aanspreekpunt van haar klanten. Ze houdt van klanten ontzorgen en denkt graag mee in hun strategie.

Internationale Vrouwendag: Ilona Rademaker

Internationale Vrouwendag: Ilona Rademaker

8 maart 2024

Op een dag als vandaag zetten wij powerwoman Ilona Rademaker in the picture: voor de eerste keer moeder én een nieuwe rol als teamleider accountancy