Banner

Cluster Aalsmeer-Bleiswijk breidt per 5 februari uit naar Leiden

4 december 2023 | Door:  Marina de Wit

Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat cluster Aalsmeer-Bleiswijk begin volgend jaar een derde vestiging in Leiden opent. Het huurcontract is getekend en ons streven is dat een team van circa vijftien medewerkers per 5 februari de nieuwe werkplek betrekt. Op ons nieuwe adres aan de Vondellaan 51 is ook advocaten- en notariskantoor TeekensKarstens gevestigd.  

Benoeming Paul Wijsman

Paul Wijsman, een bekende naam bij velen van jullie, is benoemd tot vestigingsleider van deze nieuwe locatie. Paul: “Ik ben ontzettend blij dat ik deze kans krijg. Dit zijn niet alleen voor mezelf mooie ontwikkelkansen, maar ook voor de andere medewerkers. Daarnaast willen wij ook graag klanten in de regio Leiden bedienen en bieden wij kansen aan (nieuwe) medewerkers uit die omgeving. Door de groei van ons huidig personeelsbestand zijn deze nieuwe werkplekken van harte welkom! Daarnaast is het mooi dat wij als duurzaamste accountant van Nederland gekozen hebben voor een pand dicht bij het centraal station van Leiden.” 

Wat betekent deze uitbreiding voor jou?

Als klant van Alfa biedt deze uitbreiding ook kansen voor jou! Mocht je bijvoorbeeld dichterbij Leiden wonen dan ben je vanaf 1 februari van harte welkom in ons nieuwe pand. Jouw aanspreekpunt bij Alfa verandert niet. Heb je vragen of wil je meer weten over onze plannen? Neem dan gerust contact op met je klantbeheerder.

 

 

Marina de Wit

Marina de Wit

Directiesecretaresse

088 2531149 | Directiesecretaresse


Meer over Marina