Directievoorzitter en relatiemanager van de kantoren Barneveld en Harderwijk. Vanuit onze vestigingen helpen wij onze klanten graag met fiscale, financiële en bedrijfskundige vraagstukken en verantwoordingen.

Het adagium van Alfa, namelijk ‘overal dichtbij’, brengen wij vanuit onze kantoren in praktijk. Met medewerkers die de regio goed kennen, met een sterke kwaliteit van dienstverlening, en met een uitgebreid dienstenpallet zijn wij in staat klanten echt te ondersteunen. We kijken met ondernemers terug, zoals met het opstellen van jaarcijfers, maar zijn ook in staat om juist op basis van cijfers met de klant naar de toekomst te kijken om ambities te realiseren. Niet voor niets beschouwen klanten ons als dé trusted advisor.

Mijn rol als directievoorzitter is te zorgen dat wij als Alfa het verschil blijven maken in de regio. Het leiding geven aan een organisatie waar we met betrokken mensen de klant centraal stellen, levert elke dag energie op! Mijn stijl van leiding geven past het best bij die van ‘dienend leiderschap’. Het meewerken aan het ontwikkelen van mensen, en hen in hun kracht zetten is een van de mooie kanten van mijn vak. Dat geldt ook voor de klanten van ons kantoor; ik spar graag over de ontwikkeling van het bedrijf en op welke wijze wij als Alfa daaraan kunnen bijdragen.

Het B Corp label dat we als Alfa met trots dragen, past bij mij. Onder de naam B Corp opereert een internationaal netwerk van bedrijven, die behalve winst ook nadrukkelijk duurzame en sociale doelstellingen nastreven. Dit probeer ik zowel in privé alsook in mijn werk vorm te geven.

Ik woon in Wageningen, ben getrouwd en heb drie zonen. Ten aanzien van mijn hobby’s kunt u me buiten tegen het lijf lopen; tijdens het maken van een stevige wandeling, een fietstocht of op de golfbaan.


Recente artikelen van Rob

Column Vallei Business: is de accountancy wel sexy genoeg

Column Vallei Business: is de accountancy wel sexy genoeg

24 april 2023

Het is begrijpelijk dat jongeren het beroep van accountancy niet aanspreekt. Want wie vertelt ze hoe leuk het is, en wat ze bij een accountantskantoor nu écht doen?

Bedrijfsoverdracht in het MKB

Bedrijfsoverdracht in het MKB

5 april 2023

In samenwerking met Rabobank Midden Nederland hebben Alfa Accountants en Adviseurs en Alfa Consultants twee bijeenkomsten gehouden, met het thema Bedrijfsoverdracht in het MKB.

Directeuren van bedrijven begeleiden, dat vind ik het leukste

Directeuren van bedrijven begeleiden, dat vind ik het leukste

29 november 2022

Hij was marktonderzoeker, actief in arbeidsmarktcommunicatie, een bureau in arbeidsgerelateerde psychologie. Eenmaal de zestig gepasseerd, gestart als coach voor ondernemers.

Rob den Hollander nieuwe directievoorzitter Alfa-kantoren in Barneveld en Harderwijk

Rob den Hollander nieuwe directievoorzitter Alfa-kantoren in Barneveld en Harderwijk

2 mei 2022

De 52-jarige Rob den Hollander gaat vanaf 1 mei aan de slag als directievoorzitter en maakt de overstap van de Rabobank-organisatie, waar hij sinds 2014 meerdere rollen heeft vervuld.