Banner

ALFA HORECA SPECIAL deel 2 | Horeca tips voor ondernemers door ondernemers

28 mei 2020 | Door:  Rick van der Pennen

De overheid heeft groen licht gegeven voor het openen van de horeca. Maar hoe pak je dat als ondernemer vanaf 1 juni aan? Wij gingen op pad voor de Alfa Horeca Special deel 2 en bezochten twee van onze klanten, horeca-ondernemers in hart en nieren, Steakhouse Vivaldi in Winterswijk en Recreatiepark Sevink Molen in Winterswijk. Hoe gaat het met hen en hoe gaan zij de versoepeling tegemoet? Hoe geven ze ondernemerschap nu vorm en wanneer kan het publiek weer van hun gastvrijheid genieten?

Steakhouse Vivaldi in Winterswijk

Kevin Wiggers - www.steakhousevivaldi.nl

Vivaldi is door de jaren heen een begrip geworden in de Achterhoek. Door de overheerlijke spareribs, de grote variatie op de menukaart, de live-muziek en de kwaliteit van het gebodene weten dan ook grote bezoekersaantallen hen te vinden in de achteraf gelegen buurtschap Miste. Zij streven er na om het voor elke bezoeker een aangenaam verblijf in het restaurant te maken.
 

Recreatiepark Sevink Molen in Winterswijk

Henk en Marjon Helderwww.sevinkmolen.nl  

Recreatiepark Sevink Molen, in de volksmond Sevink Mölle, is een recreatiepark met camping, pannenkoekmolen restaurant, bungalowpark, groepsaccommodatie, strandpaviljoen ’t Hilgelo en sinds eind 2011 uitgebreid met een 2400 m₂ indoor speelhal genaamd Sevink Avonturenpark waar nu ook Bourgondisch- grillen wordt aangeboden in het gethematiseerde restaurant. Recreatiepark Sevink Molen is gelegen in het Nationaal Landschap Winterswijk.

Rick van der Pennen

Rick van der Pennen

Relatiemanager

088 2531298 | rvdpennen@alfa.nl


Meer over Rick