Banner

ALFA HORECA SPECIAL deel 1 | Horeca tips voor ondernemers door ondernemers

21 mei 2020 | Door:  Peter Ressing

De overheid heeft groen licht gegeven voor het openen van de horeca. Maar hoe pak je dat als ondernemer vanaf 1 juni aan? Wij gingen op pad en bezochten twee van onze klanten, horeca-ondernemers in hart en nieren, Partycentrum ’t Noorden in Aalten en Grand & Club Café Markt 5 (en Down Town) in Lichtenvoorde. Hoe gaat het met hen en hoe gaan zij de versoepeling tegemoet? Hoe geven ze ondernemerschap nu vorm en wanneer kan het publiek weer van hun gastvrijheid genieten?

Partycentrum 't Noorden in Aalten

Wesley en Nita Huning, Martin en Monique Hüning - www.het-noorden.com

Familiebedrijf ’t Noorden verzorgt al sinds 1866 met een fantastisch team de mooiste feesten. Doordat elk feest uniek is, worden arrangementen op maat gemaakt naar wensen en budget. Gemoedelijk en gastvrije feesten en partijen: van kraamfeest, huwelijk, verjaardagen tot aan condoleance.
 

Grand & Club Café Markt 5 en Down Town in Lichtenvoorde

Ilse Schutte, Ramón Heijnst en Wout Gerritsen - www.markt5.nl

De passie en toewijding van Markt 5 en Down Town is het creëren van een bruisende omgeving waar het leven gevierd wordt. De inspiratiebron voor vormgeving, uitstraling en kaart, kortom: "look, feel & taste" is de wereldstad New York. Deze 'melting pot' aan (culinaire) culturen biedt oneindig hippe en trend zettende invloeden. Je kunt bij Markt 5 en Down Town terecht voor koffie, lunch, diner, borrel, feesten en arrangementen.