Leuk dat je op mijn profiel kijkt, ik zal mijzelf kort voorstellen! Mijn naam is Tygo Vedder en ik ben werkzaam bij de MKB-afdeling van Alfa Zwolle. Ik ben in 2019 begonnen als duaal student Accountancy, maar inmiddels al een tijd werkzaam als assistent accountant en startend klantbeheerder.

Tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik vooral bezig met het verwerken van de financiële administratie, het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de daar bijhorende aangiften. Daarnaast houd ik mij bezig met de financiële vraagstukken vanuit ondernemers in mijn rol als klantbeheerder.

Ik ben van mijzelf een perfectionist en probeer de werkzaamheden die ik verricht zo goed mogelijk uit te voeren, ik ben daardoor goed in het inzichtelijk krijgen van de details. Daarnaast vind ik het leuk om te leren en zaken op te pakken die nieuw voor mij zijn. Ik ben nieuwgierig naar wat er speelt bij mensen en daarmee gericht op het verhaal achter de cijfers. Kortom, een goede combinatie voor de werkzaamheden die ik dagelijks verricht!

Er voor de ondernemer zijn, is waar ik de meeste energie van krijg. De financiële geschiedenis is belangrijk om terug te blikken, maar de toekomst zegt waar je naartoe wilt met de onderneming. In samenspraak met de ondernemers probeer ik mijn steentje bij te dragen aan de groei die de ondernemer voor ogen heeft. Dat maakt mijn werk elke dag leuk!

Mijn ambitie is om in de toekomst tekeningsbevoegd accountant te mogen zijn, hiervoor ben ik nog hard aan het studeren.

Ik werk 4 dagen in de week bij Alfa. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met klassieke voertuigen. Fan van de simpele techniek en het lekker kunnen knutselen eraan. Er vervolgens dan ook nog mee kunnen rijden en één te kunnen zijn met de weg, daar kan ik uren van genieten.


Recente artikelen van Tygo

Assistent accountant Tygo Vedder: “Al heel snel word je bij Alfa in het diepe gegooid”

Assistent accountant Tygo Vedder: “Al heel snel word je bij Alfa in het diepe gegooid”

1 maart 2021

Werken bij Alfa, "een grote organisatie, maar toch heel gemoedelijk.", daarnaast nog studeren. En wat is zijn hobby? Lees hier het verhaal van Tygo Vedder.