Ronald Mol

Ronald Mol

Bedrijfskundig adviseur

Als bedrijfskundig adviseur help ik je graag met de strategie van jouw onderneming en begeleid ik je met bedrijfskundige uitdagingen. Ik denk graag mee in zaken als:

- investeringsvraagstukken;
- (her)financieringen;
- management- en organisatie van uw onderneming;
- herinrichting van bedrijfsprocessen;

- duurzaamheidsvraagstukken

- begrotingen en prognoses.
 
Ik vind het belangrijk dat jij als klant ontzorgd wordt, zodat jij je kunt richten op ondernemen. Daarnaast vraagt de uitdagende tijd waarin we leven een positief-kritische blik op de onderneming. Goede communicatie is daarbij essentieel; de juiste vragen stellen, doorvragen, een spiegel durven voorhouden. Zo kunnen we voor jou van toegevoegde waarde zijn!

Met mijn gezin woon ik sinds enkele jaren in een dorp rondom Zwolle en genieten we van het dorps- en plattelandsleven. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden; ik hou van teamsporten, maar vind het ook heerlijk om een zaterdag in de tuin aan de slag te gaan. Ik ben leergierig en vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Dus voor een kop koffie staat de deur altijd open!


Recente artikelen van Ronald

Alfa Ambition Academy 2024

Alfa Ambition Academy 2024

19 december 2023

Alfa helpt je groeien! Ben jij een ambitieuze ondernemer met groeiplannen? Dan is de Alfa Ambition Academy iets voor jou!