Banner

Bijeenkomst 'Waar sta ik met mijn bedrijf in de huidige stikstofdiscussie?'

11 december 2019 | Door:  Bauke Nieuwenhuis

De laatste tijd is er veel (media)aandacht voor de stikstofproblematiek. Niet in de laatste plaats vanwege de mogelijke gevolgen voor de agrarische sector. Het kabinet heeft inmiddels de oplossingsrichting voor de korte termijn bepaald en hiervoor een wetsvoorstel (Spoedwet aanpak stikstof) bij de Tweede Kamer ingediend. Daarnaast heeft het Landbouw Collectief zijn visie gegeven om uit de in hun ogen gecreëerde stikstofimpasse te komen.

Maar wat is de betekenis van dit alles voor jouw bedrijf? Kun je nog wel volledig gebruik maken van een verleende vergunning? Is er nog ruimte voor je gewenste of noodzakelijke bedrijfsontwikkeling?

Geef je op voor onze bijeenkomst ‘Waar sta ik met mijn bedrijf in de huidige stikstofdiscussie’ en laat je door Bert Lowijs, specialist ruimtelijke ordening en milieu, bijpraten over de laatste stand van zaken.

Tijdens deze bijeenkomst zal Bert in ieder geval ingaan op:

Zo veel als mogelijk spitst Bert zijn verhaal toe op bedrijfsniveau.

Naast de stikstofproblematiek wordt je aan het eind van de avond nog kort bijgepraat over een aantal andere agrarische actualiteiten.

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 11 december bij Van der Valk Hotel Zwolle, Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH, Zwolle. Wij ontvangen je graag vanaf 20.00 uur, de bijeenkomst start om 20.15 uur en zal duren tot 22.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje en een hapje.

Aanmelden

Klik op de aanmeldbutton hieronder en meld je aan voor deze interactieve bijeenkomst.
Je ontvangt van ons een bevestiging van je aanmelding. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op via e-mail zwolle@alfa.nl of telefoonnummer 088-2533150 om je aanmelding door te geven.

Tot ziens op 11 december.

Aanmelden

Bauke Nieuwenhuis

Bauke Nieuwenhuis

Kantoorleider

088 2533069 | bnieuwenhuis@alfa.nl


Meer over Bauke