Banner

Transportlezing; Kostprijsberekening en tariefonderhandelingen

15 februari 2022 | Door:  Arjan Jans

Het vrachtvervoer blijft groeien. Je sluit de ene na de andere opdracht. De wagens staan gereed met hun lading. Je klant ziet zijn vracht vol verwachting tegemoet. In het ideale scenario heb je alles op de rit.

Alles?

Wat is de kostprijs? Hoe kun je hierop sturen? Hoe ontwikkelen de kosten zich in 2022? En hoe ga je om met weerstand bij je opdrachtgevers? Tijdens een interactieve ontbijtsessie nemen Alfa Accountants en Adviseurs en JobTrans  je mee in deze uitdagende vraagstukken. De nadruk komt te liggen op kostprijs, kostenontwikkelingen, effecten CO2-uitstoot en het op de juiste manier verkopen van je tarief. Kortom: je krijgt waardevolle informatie.

Datum en locatie

Dinsdag 15 februari 2022
JobTrans
Nijverheidstraat 22
8281 JE te Genemuiden

De ochtend start om 9.00 uur en de presentaties duren tot 11.30 uur. Voorafgaand is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens een ontbijt, aanvang 8.15 uur. Ook na afloop is er ruimte om na te praten en jouw vragen aan ons te stellen.

CORONA

Wij zullen de landelijke richtlijnen van het RIVM volgen voor het organiseren van de bijeenkomst. Dit kan betekenen dat dit invloed heeft op de indeling van het programma. Bij coronagerelateerde gezondheidsklachten verzoeken wij je vriendelijk om je af te melden voor de bijeenkomst.

Aanmelden

Lijkt het je leuk en interessant om deze ontbijtsessie bij te wonen? Je kunt je aanmelden via de button onderaan deze pagina, via zwolle@alfa.nl of telefonisch via 088 2533050.  Wil je hierbij vermelden of je gebruik maakt van het ontbijt?  Wij stellen je aanwezigheid zeer op prijs. Een introducé is van harte welkom.

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Programma

De presentaties zullen gegeven worden door Henrik de Leeuw en Gerrit Montizaan van JobTrans en Arjan Jans en Carol de Wit van Alfa. Zij zullen aandacht besteden aan onder andere de volgende onderwerpen:

Aanmelden