Banner

Bijeenkomsten Mijn Alfa

11 april 2023 | Door:  Anco de Munnik

Bij Alfa zijn we onze administratieve processen verder aan het digitaliseren en automatiseren. Een van de veranderingen is de introductie van Mijn Alfa: een online platform voor digitale factuurverwerking. Voor de uitrol van dit nieuwe systeem organiseert Alfa een aantal bijeenkomsten.

Waarom Mijn Alfa?

De wereld om ons heen verandert en wordt steeds digitaler. Als ondernemer heb je actuele cijfers nodig om goed en snel te kunnen anticiperen op veranderende omstandigheden. Om waarde te kunnen blijven creëren voor klanten heeft Alfa een keuze gemaakt om onze administratieve dienstverlening verder te digitaliseren, automatiseren en standaardiseren.

Grip op facturen met Mijn Alfa:

Om goed en snel te kunnen anticiperen op veranderende omstandigheden bieden wij onze klanten Mijn Alfa aan, een online platform voor digitale factuurverwerking.
Je kunt facturen eenvoudig uploaden of mailen naar Mijn Alfa, en vervolgens gemakkelijk inzien en betalen. Mijn Alfa werkt het beste als je een factuur, zodra je deze ontvangt, 'direct’ of binnen een paar dagen upload in Mijn Alfa.
Hierdoor blijf je actueel, heb je minder administratieve rompslomp en krijg je duidelijk in beeld welke facturen er nog niet zijn betaald. Tevens kan je gemakkelijk meerdere facturen tegelijk betalen via SEPA betaalbestanden. Hierdoor is het overnemen van alle gegevens per factuur niet meer aan de orde.

Data en locatie:

Alle onderstaande bijeenkomsten vinden plaats op kantoor Zwolle (Burgemeester Roelenweg 13J, 8021 EV Zwolle). Er is plek voor maximaal 15 personen per bijeenkomst. Geef je dus snel op!

Meenemen naar de bijeenkomst:

Neem je boekhouding van het eerste kwartaal 2023 mee. Deze zal tijdens de bijeenkomst worden gescand, waarna je deze vervolgens weer mee retour kunt nemen. 
Je hebt én je boekhouding voor de btw ingeleverd én je leert meer over Mijn Alfa!

Ervaring uit de praktijk

Melkveehouder Gerard Nap verwerkt al zijn facturen digitaal via Mijn Alfa en is enthousiast. Lees hier meer over zijn ervaringen.

Aanmelden?

Om je aan te melden kan je gebruik maken van onderstaande aanmeldbutton. Ook kan je een mail sturen naar zwolle@alfa.nl o.v.v. Bijeenkomst Mijn Alfa, de datum en het gewenste tijdstip of je neemt telefonisch contact met ons op via 088 2533050. 
Er zijn aan deze bijeenkomsten geen kosten verbonden.

Verhinderd?

Bent je niet in de gelegenheid om een van de bijeenkomsten bij te wonen, maar heb je wel interesse? Stuur dan een e-mail naar zwolle@alfa.nl.

Wij ontmoeten je graag op een van de bijeenkomsten.

Aanmelden bijeenkomst Mijn Alfa

Anco de Munnik

Anco de Munnik

Assistent accountant

088 2533080 | ademunnik@alfa.nl


Meer over Anco