Banner

Webinar Prinsjesdag: wat gaat de toekomst brengen?

5 september 2023 | Door:  Jasper Gorter

Op Prinsjesdag, dinsdag 19 september 2023, zal het demissionaire kabinet Rutte 4 de langverwachte belastingmaatregelen voor het jaar 2024 onthullen. Alfa organiseert naar aanleiding hiervan voor klanten en relaties een webinar op woensdag 20 september om 10.00 uur. Klanten en relaties zijn van harte welkom!

Wat kun je verwachten?

  1. Een gedetailleerde analyse van de belastingmaatregelen voor 2024.
  2. Inzichten in hoe deze maatregelen jouw bedrijf kunnen beïnvloeden.

Mis deze kans niet om vooruit te kijken en jouw bedrijfsstrategie aan te passen aan de veranderende fiscale omgeving. Dit webinar wordt gehost door lid van de Raad van Bestuur, Marco Vermin en aan  de desk zitten fiscaal adviseur Dick Leeuw en Jasper Gorter.

Direct aanmelden

Heb je vooraf vragen, mail deze dan gerust naar communicatie@alfa.nl. Ook kun je tijdens het webinar vragen stellen!  Ben je niet in de gelegenheid om het webinar bij te wonen, dan kun je de uitzending terugkijken. De link wordt na afloop van het webinar gedeeld. Uiteraard kun je ook na afloop contact opnemen met een Alfa-adviseur bij jou in de buurt

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.alfa.nl/prinsjesdag of volg ons op social media. Wil je onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen, schrijf je dan vandaag nog in via www.alfa.nl/nieuwsbrief.  

Wij kijken ernaar uit om jou op 20 september om 10.00 uur te verwelkomen en samen te ontdekken wat de toekomst brengt op het gebied van belastingen en ondernemers.

Jasper Gorter

Jasper Gorter

Hoofd vaktechniek fiscaal

088 2531011 | jgorter@alfa.nl


Meer over Jasper