Marco Vermin

Marco Vermin

Lid Raad van Bestuur

Ik ben getrouwd en vader van een dochter en twee zonen.

Samen met Fou-Khan Tsang en Koert van der Bij vorm ik de Raad van Bestuur van Alfa.
Vanuit deze functie ben ik verantwoordelijk voor de portefeuilles Bureau vaktechniek fiscaal/juridisch, Internationale dienstverlening en Human Resource Management (HRM). Het is een prachtige en dankbare rol om medewerkers te inspireren en motiveren om duurzaam waarde te creëren voor onze klanten en de samenleving.

Ten aanzien van de Internationale dienstverlening is Alfa aangesloten bij het DFK netwerk waar ik eveneens lid ben van het bestuur. DFK is een wereldwijde organisatie van onafhankelijke accountantskantoren en bedrijfsadviseurs. Zij is actief in 92 landen met 220 aangesloten bedrijven en een personeelsbestand van meer dan 10.000 toegewijde specialisten die boekhoudkundige, Assurance-, fiscale, juridische en zakelijke adviesdiensten verlenen.

Vanuit mijn persoonlijke (christelijke) levensovertuiging ben ik bestuursvoorzitter van Stichting GlobalRize, een zendingsorganisatie via internet.


Recente artikelen van Marco

Opname webinar steunmaatregelen coronavirus voor ondernemers

Opname webinar steunmaatregelen coronavirus voor ondernemers

24 maart 2020

Alfa Accountants en Adviseurs geeft op donderdag 26 maart van 16.00 tot 17.00 uur een gratis webinar over de aangekondigde economische steunmaatregelen tegen het coronavirus.

Wil je meehelpen aan een soepele btw-aangifte in april?

Wil je meehelpen aan een soepele btw-aangifte in april?

23 maart 2020

Wil je de stukken voor de BTW-aangifte zo spoedig mogelijk bij ons aanleveren? Dit helpt ons om de werkzaamheden gemakkelijker in te plannen en de zaken beter te organiseren.