Marco Vermin

Marco Vermin

Lid Raad van Bestuur

Ik ben getrouwd en vader van een dochter en twee zonen.

Samen met Arnoud Bosch en Fou-Khan Tsang vorm ik de Raad van Bestuur van Alfa.
Vanuit deze functie ben ik verantwoordelijk voor de portefeuilles Bureau vaktechniek fiscaal, Bureau Vaktechniek Juridisch, Internationale dienstverlening en Human Resource Management (HRM). Het is een prachtige en dankbare rol om medewerkers te kunnen inspireren en motiveren om duurzaam waarde te creëren voor onze klanten en de samenleving.

Ten aanzien van de Internationale dienstverlening is Alfa sinds 2014 aangesloten bij het DFK netwerk. In februari 2021 ben ik binnen dit netwerk benoemd tot Vice-President. DFK is een wereldwijde organisatie van onafhankelijke accountantskantoren en bedrijfsadviseurs. Zij is actief in 94 landen met 230 aangesloten bedrijven en een personeelsbestand van meer dan 13.900 toegewijde specialisten die boekhoudkundige, Assurance-, fiscale, juridische en zakelijke adviesdiensten verlenen.

Vanuit mijn persoonlijke (christelijke) levensovertuiging ben ik bestuursvoorzitter van Stichting GlobalRize, een zendingsorganisatie via internet, bestuurder bij Tonius.nl, een social enterprice, en sta ik als voetbalcoach zaterdag langs de kant een groep jonge spelers aan te moedigen.


Recente artikelen van Marco

Terugblik op Prinsjesdag: kijk het webinar terug

Terugblik op Prinsjesdag: kijk het webinar terug

4 oktober 2023

Op woensdag 20 september 2023 om 10.00 uur organiseerde Alfa een webinar over Prinsjesdag, waarin de belastingmaatregelen voor 2024 besproken zijn. Bekijk hier het webinar terug.

Hiep hiep Alfááá! Drie mooie klasseringen in MT500

Hiep hiep Alfááá! Drie mooie klasseringen in MT500

23 juni 2022

In de categorie 'advocaten- en accountantsbureaus en management consultancy' scoren we een eerste plaats op 'Goed werkgeverschap' en een tweede plaats op 'Duurzaamheid' en 'Overall'.

Terugblik: ondanks afstand ‘verrassend dichtbij’ in coronatijd

Terugblik: ondanks afstand ‘verrassend dichtbij’ in coronatijd

31 mei 2022

Nooit eerder is het begrip ‘dichtbij’ zo anders geweest dan in de jaren 2020, 2021 en de eerste drie maanden van 2022. We blikken terug en kijken vooruit.

Marco Vermin nieuwe Vice President - EMEA van DFK International

Marco Vermin nieuwe Vice President - EMEA van DFK International

8 februari 2021

Onder de vlag van DFK International werken ruim 220 accountantskantoren (samen goed voor bijna 400 vestigingen) nauw met elkaar samen bij internationale aangelegenheden.

Terugkijken webinar:  steunmaatregelen coronavirus voor ondernemers 4 februari

Terugkijken webinar: steunmaatregelen coronavirus voor ondernemers 4 februari

5 februari 2021

Bekijk hier de opname van het webinar van 4 februari, waarin gesproken wordt over de NOW, TOZO, TVL, TONK en andere fiscale en juridische steunmaatregelen.