Marco Vermin

Marco Vermin

Lid Raad van Bestuur

Ik ben getrouwd en vader van een dochter en twee zonen.

Samen met Arnoud Bosch en Fou-Khan Tsang vorm ik de Raad van Bestuur van Alfa.
Vanuit deze functie ben ik verantwoordelijk voor de portefeuilles Bureau vaktechniek fiscaal, Bureau Vaktechniek Juridisch, Internationale dienstverlening en Human Resource Management (HRM). Het is een prachtige en dankbare rol om medewerkers te kunnen inspireren en motiveren om duurzaam waarde te creëren voor onze klanten en de samenleving.

Ten aanzien van de Internationale dienstverlening is Alfa sinds 2014 aangesloten bij het DFK netwerk. In februari 2021 ben ik binnen dit netwerk benoemd tot Vice-President. DFK is een wereldwijde organisatie van onafhankelijke accountantskantoren en bedrijfsadviseurs. Zij is actief in 93 landen met 229 aangesloten bedrijven en een personeelsbestand van meer dan 13.000 toegewijde specialisten die boekhoudkundige, Assurance-, fiscale, juridische en zakelijke adviesdiensten verlenen.

Vanuit mijn persoonlijke (christelijke) levensovertuiging ben ik bestuursvoorzitter van Stichting GlobalRize, een zendingsorganisatie via internet, bestuurder bij Tonius.nl, een social enterprice, en sta ik als voetbalcoach zaterdag langs de kant een groep jonge spelers aan te moedigen.


Recente artikelen van Marco

Mark Vermeulen benoemd tot directeur

Mark Vermeulen benoemd tot directeur

6 maart 2019

Per 1 maart 2019 is Mark Vermeulen (38 jaar) benoemd tot directeur van de vestigingen Heerhugowaard en Purmerend. Mark Vermeulen werkt sinds 2018 bij Alfa in de functie van relatiemanager en treedt nu toe tot de directie. Daarvoor werkte hij ruim 14 jaar, onder andere als senior manager bij Deloitte. Deze kennis en ervaring kan hij goed gebruiken in zijn nieuwe functie.

Marco Vermin nieuwe Vice President - EMEA van DFK International

Marco Vermin nieuwe Vice President - EMEA van DFK International

8 februari 2021

Onder de vlag van DFK International werken ruim 220 accountantskantoren (samen goed voor bijna 400 vestigingen) nauw met elkaar samen bij internationale aangelegenheden.

Terugkijken webinar:  steunmaatregelen coronavirus voor ondernemers 4 februari

Terugkijken webinar: steunmaatregelen coronavirus voor ondernemers 4 februari

5 februari 2021

Bekijk hier de opname van het webinar van 4 februari, waarin gesproken wordt over de NOW, TOZO, TVL, TONK en andere fiscale en juridische steunmaatregelen.

Opname webinar steunmaatregelen coronavirus voor ondernemers 21 december 2020

Opname webinar steunmaatregelen coronavirus voor ondernemers 21 december 2020

23 december 2020

Bekijk hier de opname van het webinar van 21 december terug, waarin ondernemers bijgepraat worden over de nieuwe steunmaatregelen.

Overzicht van corona-gerelateerde steunmaatregelen voor ondernemers

Overzicht van corona-gerelateerde steunmaatregelen voor ondernemers

17 december 2020

Het nieuws over de maatregelen die de overheid neemt om het coronavirus te bestrijden, volgt elkaar snel op. De regelingen, subsidies en steunmaatregelen veranderen geregeld.