Marco Vermin

Marco Vermin

Lid Raad van Bestuur

Ik ben getrouwd en vader van een dochter en twee zonen.

Samen met Fou-Khan Tsang en Arnoud Bosch vorm ik de Raad van Bestuur van Alfa.
Vanuit deze functie ben ik verantwoordelijk voor de portefeuilles Bureau vaktechniek fiscaal/juridisch, Internationale dienstverlening en Human Resource Management (HRM). Het is een prachtige en dankbare rol om medewerkers te inspireren en motiveren om duurzaam waarde te creëren voor onze klanten en de samenleving.

Ten aanzien van de Internationale dienstverlening is Alfa aangesloten bij het DFK netwerk waar ik eveneens lid ben van het bestuur. DFK is een wereldwijde organisatie van onafhankelijke accountantskantoren en bedrijfsadviseurs. Zij is actief in 92 landen met 220 aangesloten bedrijven en een personeelsbestand van meer dan 10.000 toegewijde specialisten die boekhoudkundige, Assurance-, fiscale, juridische en zakelijke adviesdiensten verlenen.

Vanuit mijn persoonlijke (christelijke) levensovertuiging ben ik bestuursvoorzitter van Stichting GlobalRize, een zendingsorganisatie via internet.


Recente artikelen van Marco

Mark Vermeulen benoemd tot directeur

Mark Vermeulen benoemd tot directeur

6 maart 2019

Per 1 maart 2019 is Mark Vermeulen (38 jaar) benoemd tot directeur van de vestigingen Heerhugowaard en Purmerend. Mark Vermeulen werkt sinds 2018 bij Alfa in de functie van relatiemanager en treedt nu toe tot de directie. Daarvoor werkte hij ruim 14 jaar, onder andere als senior manager bij Deloitte. Deze kennis en ervaring kan hij goed gebruiken in zijn nieuwe functie.

Opname Alfa-webinar over Prinsjesdag en het Belastingplan 2021

Opname Alfa-webinar over Prinsjesdag en het Belastingplan 2021

18 september 2020

Het was een bijzondere Prinsjesdag. Op woensdag 16 september gaf Alfa een webinar waarin jullie bijgepraat werden over het Belastingplan 2021. Bekijk hier de opname van het webinar.