Jasper Gorter

Jasper Gorter

Hoofd vaktechniek fiscaal

Als belastingadviseur ben ik op ons hoofdkantoor in Wageningen veel bezig met de fiscale vaktechniek. Dat betekent dat ik de fiscale ontwikkelingen nauwgezet volg en bekijk waar de kansen en mogelijkheden liggen voor onze klanten. Dit doe ik met name voor onze dga/BV-praktijk en internationaal en zoveel mogelijk vanuit een praktische invalshoek. Fiscale ontwikkelingen volgen zich in een snel tempo op en dat maakt dit werk leuk en waardevol!
 

Ik ben ook voorzitter van onze kennisgroep dga en BV. Daarin bespreek ik met fiscale collega’s vakinhoudelijke casussen, delen we ervaringen en ontwikkelen we producten. Dit met het doel van elkaar te leren om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen! Verder help ik collega’s in het land met de beantwoording van specifieke fiscale vraagstukken bij klanten.

Als stafhoofd van de afdeling vaktechniek mag ik daarnaast leiding geven aan het team fiscalisten en juristen in Wageningen en houd ik me bezig met de digitalisering van ons vakgebied.

Naast werk vind ik mijn gezin ook erg belangrijk en maak daar veel tijd voor vrij. Mijn vrouw en ik hebben samen drie kids in de leeftijd van 1 tot 5 jaar. Ik geniet samen met hen altijd enorm van onze vakanties en probeer daarnaast veel te sporten en in de natuur te zijn.


Recente artikelen van Jasper

Fiscale plannen Voorjaarsnota 2022

Fiscale plannen Voorjaarsnota 2022

1 juni 2022

Recent werd de voorjaarsnota openbaar gemaakt, waarin diverse belangrijke fiscale voornemers staan. We zetten de belangrijkste plannen voor je op een rij.

Fiscale Plannen Coalitieakkoord 2021 – 2025

Fiscale Plannen Coalitieakkoord 2021 – 2025

23 december 2021

In het Coalitieakkoord genaamd 'Omzien naar elkaar, vooruitkijken naar de toekomst' zitten diverse belangrijke plannen op het gebied van fiscaliteiten. We zetten ze voor je op een rij.

Heffing over spaargeld in box 3 toch te hoog?

Heffing over spaargeld in box 3 toch te hoog?

17 november 2021

Er ligt een advies bij de Hoge Raad waarvan spaarders mogelijk kunnen profiteren. Er wordt nu namelijk gerekend met een verondersteld rendement dat bij spaargeld niet gehaald wordt.

Top 10 eindejaarstips

Top 10 eindejaarstips

12 oktober 2021

Voor ondernemers en particulieren, over investeren en over box 3, over de elektrische auto en schenken voor een eigen woning. Dit en meer lees je de top 10 eindejaarstips!

Tips voor automobilisten

Tips voor automobilisten

12 oktober 2021

In 2022 gaat de bijtelling voor elektrische auto’s omhoog. Aanschaf in 2021 is daarom fiscaal voordelig. Je profiteert dan nog 60 maanden van de lage bijtelling.