Jasper Gorter

Jasper Gorter

Hoofd vaktechniek fiscaal/juridisch

Als belastingadviseur ben ik op ons hoofdkantoor in Wageningen veel bezig met de fiscale vaktechniek. Dat betekent dat ik de fiscale ontwikkelingen nauwgezet volg en bekijk waar de kansen en mogelijkheden liggen voor onze klanten. Dit doe ik met name voor onze dga/BV-praktijk en internationaal en zoveel mogelijk vanuit een praktische invalshoek. Fiscale ontwikkelingen volgen zich in een snel tempo op en dat maakt dit werk leuk en waardevol!
 

Ik ben ook voorzitter van onze kennisgroep dga en BV. Daarin bespreek ik met fiscale collega’s vakinhoudelijke casussen, delen we ervaringen en ontwikkelen we producten. Dit met het doel van elkaar te leren om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen! Verder help ik collega’s in het land met de beantwoording van specifieke fiscale vraagstukken bij klanten.

Als stafhoofd van de afdeling vaktechniek mag ik daarnaast leiding geven aan het team fiscalisten en juristen in Wageningen en houd ik me bezig met de digitalisering van ons vakgebied.

Naast werk vind ik mijn gezin ook erg belangrijk en maak daar veel tijd voor vrij. Mijn vrouw en ik hebben samen drie kids in de leeftijd van 1 tot 5 jaar. Ik geniet samen met hen altijd enorm van onze vakanties en probeer daarnaast veel te sporten en in de natuur te zijn.


Recente artikelen van Jasper

Uitstel maatregel belastingheffing excessieve schulden aan BV

Uitstel maatregel belastingheffing excessieve schulden aan BV

28 april 2020

Vanwege de coronacrisis is de beoogde datum van inwerkingtreding van de maatregel om excessief lenen van je BV te ontmoedigen uitgesteld tot 1 januari 2023.

Goedkeuring verlaging gebruikelijk loon aangekondigd

Goedkeuring verlaging gebruikelijk loon aangekondigd

28 april 2020

Als dga van een BV kun je vanwege de coronacrisis je gebruikelijk loon tijdelijk verlagen, afhankelijk van de omzet. Dit biedt direct liquiditeitsvoordelen.