Jasper Gorter

Jasper Gorter

Hoofd vaktechniek fiscaal

Als belastingadviseur ben ik op ons hoofdkantoor in Wageningen veel bezig met de fiscale vaktechniek. Dat betekent dat ik de fiscale ontwikkelingen nauwgezet volg en bekijk waar de kansen en mogelijkheden liggen voor onze klanten. Dit doe ik met name voor onze dga/BV-praktijk en internationaal en zoveel mogelijk vanuit een praktische invalshoek. Fiscale ontwikkelingen volgen zich in een snel tempo op en dat maakt dit werk leuk en waardevol!
 

Ik ben ook voorzitter van onze kennisgroep dga en BV. Daarin bespreek ik met fiscale collega’s vakinhoudelijke casussen, delen we ervaringen en ontwikkelen we producten. Dit met het doel van elkaar te leren om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen! Verder help ik collega’s in het land met de beantwoording van specifieke fiscale vraagstukken bij klanten.

Als stafhoofd van de afdeling vaktechniek mag ik daarnaast leiding geven aan het team fiscalisten en juristen in Wageningen en houd ik me bezig met de digitalisering van ons vakgebied.

Naast werk vind ik mijn gezin ook erg belangrijk en maak daar veel tijd voor vrij. Mijn vrouw en ik hebben samen drie kids in de leeftijd van 1 tot 5 jaar. Ik geniet samen met hen altijd enorm van onze vakanties en probeer daarnaast veel te sporten en in de natuur te zijn.


Recente artikelen van Jasper

Belastingplan 2024 op veel punten belangrijk gewijzigd

Belastingplan 2024 op veel punten belangrijk gewijzigd

31 oktober 2023

De Tweede Kamer is akkoord gegaan met alle fiscale wetsvoorstellen uit het pakket van Prinsjesdag. Toch heeft de Tweede Kamer een flink aantal amendementen met wijzigingen aangenomen.

Omslagpunt inkomstenbelasting of bv

Omslagpunt inkomstenbelasting of bv

20 september 2023

De aanstaande vermindering van de mkb-winstvrijstelling kan ondernemers doen overwegen om over te stappen naar een bv-structuur. Dit kan voordelen bieden.

Hoe staat het met de auto (van de zaak)?

Hoe staat het met de auto (van de zaak)?

20 september 2023

In 2024 stijgt de onbelaste reiskostenvergoeding naar 23 cent en zijn er voordelen voor elektrische bedrijfswagens. Wat speelt er nog meer rond de auto?

Wat verandert er (nog) niet?

Wat verandert er (nog) niet?

20 september 2023

Er zijn ook fiscale onderwerpen onbesproken gebleven. In dit artikel nemen we je daarin mee. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met het DBA-dossier?

Webinar Prinsjesdag: wat gaat de toekomst brengen?

Webinar Prinsjesdag: wat gaat de toekomst brengen?

5 september 2023

Alfa organiseert naar aanleiding van de nog te verschijnen Miljoenennota voor 2024 voor klanten en relaties een webinar op woensdag 20 september om 10.00 uur.