Jasper Gorter

Jasper Gorter

Hoofd vaktechniek fiscaal

Als belastingadviseur ben ik op ons hoofdkantoor in Wageningen veel bezig met de fiscale vaktechniek. Dat betekent dat ik de fiscale ontwikkelingen nauwgezet volg en bekijk waar de kansen en mogelijkheden liggen voor onze klanten. Dit doe ik met name voor onze dga/BV-praktijk en internationaal en zoveel mogelijk vanuit een praktische invalshoek. Fiscale ontwikkelingen volgen zich in een snel tempo op en dat maakt dit werk leuk en waardevol!
 

Ik ben ook voorzitter van onze kennisgroep dga en BV. Daarin bespreek ik met fiscale collega’s vakinhoudelijke casussen, delen we ervaringen en ontwikkelen we producten. Dit met het doel van elkaar te leren om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen! Verder help ik collega’s in het land met de beantwoording van specifieke fiscale vraagstukken bij klanten.

Als stafhoofd van de afdeling vaktechniek mag ik daarnaast leiding geven aan het team fiscalisten en juristen in Wageningen en houd ik me bezig met de digitalisering van ons vakgebied.

Naast werk vind ik mijn gezin ook erg belangrijk en maak daar veel tijd voor vrij. Mijn vrouw en ik hebben samen drie kids in de leeftijd van 1 tot 5 jaar. Ik geniet samen met hen altijd enorm van onze vakanties en probeer daarnaast veel te sporten en in de natuur te zijn.


Recente artikelen van Jasper

Top 10 eindejaarstips

Top 10 eindejaarstips

12 oktober 2021

Voor ondernemers en particulieren, over investeren en over box 3, over de elektrische auto en schenken voor een eigen woning. En nog veel meer lees je onze top 10!

Tips voor automobilisten

Tips voor automobilisten

12 oktober 2021

In 2022 gaat de bijtelling voor elektrische auto’s omhoog. Aanschaf in 2021 is daarom fiscaal voordelig. Je profiteert dan nog 60 maanden van de lage bijtelling.

Tips voor de BV en dga

Tips voor de BV en dga

12 oktober 2021

Als dga is het goed om te anticiperen op de wijzigingen van het tariefsopstapje in de vennootschapsbelasting en de nieuwe baangerelateerde investeringskorting (BIK) in het oog.

Overzicht deadlines coronasteunmaatregelen

Overzicht deadlines coronasteunmaatregelen

22 september 2021

De generieke coronasteunmaatregelen hebben lang verlichting geboden, maar zijn per 1 oktober beëindigd. Wat zijn de actiepunten?

Top 10 maatregelen Prinsjesdag 2021

Top 10 maatregelen Prinsjesdag 2021

22 september 2021

Welke fiscale voorstellen kwamen op Prinsjesdag uit het koffertje van de demissionair minister van Financiën? Wij zetten de tien belangrijkste voor je op een rij.