Jasper Gorter

Jasper Gorter

Hoofd vaktechniek fiscaal/juridisch

Als belastingadviseur ben ik op ons hoofdkantoor in Wageningen veel bezig met de fiscale vaktechniek. Dat betekent dat ik de fiscale ontwikkelingen nauwgezet volg en bekijk waar de kansen en mogelijkheden liggen voor onze klanten. Dit doe ik met name voor onze dga/BV-praktijk en internationaal en zoveel mogelijk vanuit een praktische invalshoek. Fiscale ontwikkelingen volgen zich in een snel tempo op en dat maakt dit werk leuk en waardevol!
 

Ik ben ook voorzitter van onze kennisgroep dga en BV. Daarin bespreek ik met fiscale collega’s vakinhoudelijke casussen, delen we ervaringen en ontwikkelen we producten. Dit met het doel van elkaar te leren om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen! Verder help ik collega’s in het land met de beantwoording van specifieke fiscale vraagstukken bij klanten.

Als stafhoofd van de afdeling vaktechniek mag ik daarnaast leiding geven aan het team fiscalisten en juristen in Wageningen en houd ik me bezig met de digitalisering van ons vakgebied.

Naast werk vind ik mijn gezin ook erg belangrijk en maak daar veel tijd voor vrij. Mijn vrouw en ik hebben samen drie kids in de leeftijd van 1 tot 5 jaar. Ik geniet samen met hen altijd enorm van onze vakanties en probeer daarnaast veel te sporten en in de natuur te zijn.


Recente artikelen van Jasper

Maatregelen voor dga en bv - Prinsjesdag 2020

Maatregelen voor dga en bv - Prinsjesdag 2020

16 september 2020

Het hoge tarief in de vennootschapsbelasting blijft gelijk. Het lage tarief daalt verder en gaat stapsgewijs gelden voor een groter deel van de winst.

Maatregelen met betrekking tot vervoer en klimaat - Prinsjesdag 2020

Maatregelen met betrekking tot vervoer en klimaat - Prinsjesdag 2020

16 september 2020

De bijtelling voor elektrische auto's stijgt, voor auto's met zonnepanelen daalt deze. Er komt een CO2-heffing voor de industrie en er komen verlagingen in de energiebelasting.