Mirian van de  Vorle - van Sambeek

Mirian van de Vorle - van Sambeek

Directiesecretaresse

Met veel plezier ontvang ik jou op onze Alfa vestiging in Uden. Als secretaresse zijn mijn werkzaamheden erg divers. Ik ben verantwoordelijk voor zowel de in- en uitgaande post. De eindopmaak van rapporten en brieven zijn mijn uitdaging. Daarnaast zorg ik ervoor dat jullie gegevens goed in ons CRM dossier staan. Ook zorg ik dat het digitale archief up-to-date blijft. Verder verricht ik ondersteunde werkzaamheden voor de accountancy en fiscale afdeling en directie. Nog wat facilitaire zaken…kortom heel divers! Alle ondersteuning bieden die nodig is: anderen ontzorgen: daar word ik blij van!

Genieten doe ik graag met mijn gezin, familie en vrienden. Lekker het bos in, spelletjes doen, uiteten, koken. Ook ben ik fanatiek met volleyballen. Tot ziens / spreeks!   


Recente artikelen van Mirian

“Ik ken zelfs alle klantnummers uit mijn hoofd!”

“Ik ken zelfs alle klantnummers uit mijn hoofd!”

30 juni 2021

‘Ontzorgen’ is wat ze het liefst doet. “Behulpzaam zijn, een collega werk uit handen nemen”, zegt ze zelf. In haar rol als secretaresse van het Alfa-kantoor in Langenboom krijgt Mirian

Auke Theunissen gestart als stagiair

Auke Theunissen gestart als stagiair

18 november 2020

Maandag 9 november jl. is Auke Theunissen bij ons gestart als stagiair.

Chantal van Ooijen gestart als directievoorzitter

Chantal van Ooijen gestart als directievoorzitter

4 november 2020

Vrijdag 30 oktober hebben we Tanja Gloudemans officieel uitgezwaaid. Op maandag 2 november konden we onze nieuwe directievoorzitter Chantal van Ooijen verwelkomen.

Nieuwe secretaresse: Lieke Kosman-Janssen

Nieuwe secretaresse: Lieke Kosman-Janssen

14 september 2020

Graag introduceren wij Lieke, die op 1 september gestart is als secretaresse bij Alfa Langenboom.

Land van Cuijk Boert Bewust

Land van Cuijk Boert Bewust

24 augustus 2020

Meer betrokkenheid tussen boeren, tuinders en de samenleving om kennis te delen over de herkomst van ons voedsel. Dat is het doel van het landelijke initiatief Boert Bewust.