Alfa Accountants in Uden

Welkom bij Alfa Accountants en Adviseurs in Uden. Wij voelen ons sterk betrokken bij het midden- en kleinbedrijf, maar ook zeker bij onze trotse agrariërs. Samen met jou willen we de groei van jouw bedrijf van dichtbij meemaken. Dit doen wij met een kantoor bij jou om de hoek, maar ook vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering.

Méér dan accountants

Alfa is meer dan alleen een accountantskantoor in Uden. Heb je een fiscaal adviseur nodig? Zoek je juridisch advies of wil je meer weten over salaris en personeel? Of wil je de beste adviseur op het gebied van subsidies, bedrijfskunde en fusies en overnames? Maar uiteraard ben je voor je administratie of jaarrekening ook aan het juiste adres.

Welke vraag je ook hebt, je kunt bij Alfa altijd rekenen op persoonlijk advies op maat. Je eigen klantbeheerder is je vaste aanspreekpunt. Hij of zij kan weer een beroep doen op een van de specialisten binnen onze organisatie.

Onze visie

We willen de resultaten van agro en mkb-ondernemers in de omgeving van Cuijk/Langenboom/Oss en Udenoptimaliseren en lange termijnwaarden creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Samen brengen we jouw bedrijf tot bloei. Immers, wij groeien als jij dat doet.

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je ons nodig hebt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Adres

Alfa Accountants en Adviseurs
Verlengde Velmolenweg 22
5406 NT Uden
TEL 088 2533450
uden@alfa.nl

Wij zijn actief op LinkedIn. Ben je benieuwd? 
Volg ons hier

Actueel