Jaap van Bergeijk

Jaap van Bergeijk

Senior klantbeheerder

Als mkb-adviseur ben ik werkzaam in de regio Nijverdal -Almelo e.o. Mijn specialismen zijn de medische branche, bedrijfsopvolging van familiebedrijven, waardecreatie binnen uw onderneming, mediation en herstructurering. Ik heb daarnaast ervaring in vrijwel alle branches binnen het MKB, maar met name in automotive, bouw- en installatiebedrijven, horeca, detailhandel, notariaat en non-profit (zorg).

Vanuit mijn kennis, ervaring en vooruitstevendheid wil ik het optimale rendement uit jouw onderneming  halen. Mijn kernwoorden zijn hierbij: luisteren, sparringspartner zijn, duurzaam meerwaarde creëren, normen en waarden en verder kijken. Als het goed gaat met u als ondernemer, dan ben ik ook goed te pas!


Recente artikelen van Jaap

Het Huis van de Straat: zorginstelling die staat voor maximale aandacht voor het kind

Het Huis van de Straat: zorginstelling die staat voor maximale aandacht voor het kind

30 juni 2023

In Het Huis van de Straat, gerund door de zussen Ellen en Lisette, wonen kinderen die (vaak) tijdelijk niet meer thuis kunnen wonen: “Wij vinden maximale aandacht nodig.”

Ook zoveel moeite met de verantwoording binnen de zorg?

Ook zoveel moeite met de verantwoording binnen de zorg?

10 februari 2020

Is het gek dat ondernemers in de zorg enorm opzien tegen de administratieve verplichtingen? Omdat je de enige niet bent, leggen wij je uit waar je als zorgaanbieder op moet letten.

Klant versus adviseur: Wispels Verzekeringen

Klant versus adviseur: Wispels Verzekeringen

21 oktober 2019

Klanten komen voor onze uitgebreide financiële dienstverlening en persoonlijke benadering.

Ondernemer in beeld:  FysioCentrum Nijverdal

Ondernemer in beeld: FysioCentrum Nijverdal

2 april 2019

Rugklachten, nekklachten, schouderklachten, sportblessures. De klachten waarmee mensen een fysiotherapiepraktijk bezoeken zijn al jarenlang hetzelfde. Maar die praktijk zelf verandert wel.

Ondernemer in beeld: Jan Krul Caravans

Ondernemer in beeld: Jan Krul Caravans

25 april 2018

Het is spitsuur bij Jan Krul Caravans. Een paar zonnige lentedagen en iedereen komt weer in de caravanstemming. “Op zonnige dagen is het altijd drukker dan wanneer het bewolkt is”, weet Mandy Krul, die samen met echtgenoot Barry de touwtjes in handen heeft in het familiebedrijf. Een innovatief familiebedrijf, dat continu nieuwe wegen verkent - en niet alleen met de caravan.