Accountant voor familiebedrijven

Veel van onze MKB-, agrarische- en recreatieklanten zijn lokale ondernemers én familiebedrijven. Bedrijven waar de regionale economie op draait. Binnen deze ondernemingen spelen diverse vraagstukken een rol waarin privézaken samengaan met de bedrijfsvoering. Is er een geschikte bedrijfsopvolger binnen de familie? Wie heeft of krijgt welk zeggenschap? Hoe wordt het vermogen verdeeld? Bij Alfa weten wij hoe complex de vraagstukken binnen een familiebedrijf kunnen zijn. De unieke bedrijfsdynamiek vraagt om persoonlijke aandacht. Samen met jou zoeken wij naar een passende oplossing, waarbij familie- en bedrijfsbelang centraal staan.

Oog voor de familie

Bij Alfa weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een goede samenwerking te behouden of te creëren. Alfa heeft niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kant. Naast de specialistische vakkennis op financieel, fiscaal en juridisch vlak, richten wij ons op familiebelang. Verschillende meningen, emoties en familieverhoudingen maken het soms lastig om een beslissing te nemen in harmonie. Een goed advies is daarbij essentieel. Wij helpen jou graag verder om deze uitdagingen en vraagstukken op een passende manier en  met een juiste afweging van alle belangen op te lossen.

Dienstverlening voor familiebedrijven

Wij helpen jou graag om de juiste balans te vinden tussen bedrijfsbelangen en familiebelangen met behulp van onderstaande dienstverlening.

Hierbij houden wij altijd rekening met de normen, waarden en doelstellingen van de onderneming en de wensen van de ondernemers zelf. Of je nou internationaal wil gaan opereren of hulp nodig hebt bij de bedrijfsopvolging; wij bezitten over de specifieke kennis die jij nodig hebt.  

Totaalpakket aan diensten

Hét grote voordeel van Alfa is de combinatie van verschillende diensten onder één dak. Heb je een accountant of een fiscaal adviseur nodig? Zoek je fiscaal-juridisch advies? Of wil je de beste adviseur op het gebied van subsidies, bedrijfskunde en fusies en overnames in huis halen? Welke vraag je ook hebt, je kunt bij Alfa altijd rekenen op advies op maat. Lees hier meer over onze diensten