Banner

Binden en Boeien van de toekomstige medewerker

22 april 2024 | Door:  Ard Dekker

Een hot topic in de transport is personeel. De sector kampt al jaren met een tekort aan chauffeurs, monteurs en logistiek medewerkers. Dit heeft gevolgen voor de kwaliteit, de veiligheid en de continuïteit van de dienstverlening. Hoe zorgen we ervoor dat de huidige medewerkers behouden blijven en nieuwe medewerkers worden aangetrokken?

In deze bijeenkomst gaan we met jou in gesprek over de uitdagingen en de kansen die er zijn op het gebied van personeelsbeleid. We hebben een interessant programma voor jou samengesteld met partners uit de sector, namelijk Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) en Transport People. Wij delen onze visie en kennis met jou tijdens een interactief programma. Ook is er ruimte voor interactie en netwerken met jouw collega-ondernemers.

STL is opgericht door werkgevers- en werknemersorganisaties in de sector. Zij zijn actief op de arbeidsmarkt binnen transport en logistiek. Opgericht door en vóór de sector, zorgen zij voor méér instroom en minder uitstroom. Jos Tielemans neemt jou mee in de cijfers en veranderende wereld binnen transport en logistiek.

Transport People vertelt hoe zij de toekomst van arbeidsmigranten in de transportsector vormgeven. Van het doorbreken van stigma's tot het bieden van advies aan transportbedrijven. Zij zetten de toon in het grenzeloos binden en boeien van deze groeiende en essentiële arbeidspool.

Alfa is dé adviseur die jouw sector kent. Wij verzorgen niet alleen de administratie maar ondersteunen en geven ook advies over het verduurzamen van je bedrijfsvoering en het sturen op jouw cijfers. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de meest recente CAO van beroepsgoederenvervoer en van de beschikbare subsidies. Zij nemen jou mee in de subsidies, wet- en regelgeving en de laatste ontwikkelingen op het gebied van HR.

We hopen dat jij na deze bijeenkomst met nieuwe ideeën, inzichten en contacten naar huis gaat. Kortom, een bijeenkomst vol met waardevolle inzichten en informatie om jouw bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Graag nodigen wij jou uit voor deze bijeenkomst op dinsdag 4 juni 2024 vanaf 08.15 uur bij Businessclub PEC Zwolle aan het Stadionplen 1 te Zwolle. 

Programma 

Het programma start om 09.00 uur. Voorafgaand is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens een ontbijt vanaf 08.15 uur.

08.15 uur: Ontvangst met ontbijt
09.00 uur: Opening door Roelof Oostindiën (Alfa)
09.15 uur: Presentatie door Jos Tielemans (STL)
10.00 uur: Pauze
10.30 uur: Presentatie door Koen van Zeijl (Transport People)
11.00 uur: Presentatie door Yoeri Plas (Alfa)
11.30 uur: Afsluiten en napraten

Locatie

Businessclub  PEC Zwolle
Stadionplen 1
8025 CP  Zwolle

Aanmelden

Wil je deze informatiebijeenkomst bijwonen? Aanmelden is mogelijk tot en met 3 juni 2024 via onderstaande button. We stellen je aanwezigheid zeer op prijs en een introducé is van harte welkom.
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Verhinderd?

Indien je niet aanwezig kunt zijn op onze transportbijeenkomst op 4 juni in Zwolle, bieden we je graag de kans om deel te nemen aan dezelfde sessie op 29 mei  in het Conference Center High Tech Campus Eindhoven te Eindhoven. Voor deze bijeenkomst kan jij je ook aanmelden via de button onderaan dit bericht. 

Graag tot ziens op 4 juni aanstaande!

Aanmelden

Ard  Dekker

Ard Dekker

Senior bedrijfskundig adviseur MKB

088 2533017 | adekker@alfa.nl


Meer over Ard