Banner

Werken in de gave glazen stad

13 februari 2023 | Door:  Yvonne Burgwal

Wij van Alfa Naaldwijk voelen ons thuis in de tuinbouwsector. Wij horen tussen de kassen. Westlanders zijn eerlijk, open en direct. Ze denken met je mee, staan voor hun zaak en houden van een goede sfeer. Precies daarom hóórt Alfa hier.

Accountants- en advieskantoren hebben over het algemeen een grijs imago. We hebben een saai beroep zegt men. Bakkie koffie in de ochtend, computer aan, bammetje in de pauze, computer uit en dan rond vijf uur naar huis. Als je dat écht vindt moet je niet bij ons zijn. Alfa biedt je een andere baan. Een baan waar je naar je tuinbouwklanten toe gaat om sámen met de ondernemers uitdagingen aan te gaan. Een baan waar je kunt leren, kunt groeien en kunt bouwen aan een mooiere toekomst voor jezelf en voor je klanten. Een baan waar je lol maakt met je collega’s tijdens wedstrijdjes padel of tijdens een avondje uit. Een baan waar je het opstellen van jaarrekeningen, tussentijdse rapportages en begrotingen afwisselt met het bezoeken van je klanten en een opleiding om jezelf te blijven scholen. Een baan die de tuinbouwbedrijven van het Westland en wijde omstreken ondersteunt met hun financiën en een baan waar je mee kunt delen in de winst door onze unieke medewerkersparticipatie.

Trouw

Vaak hebben we onze klanten klein zien beginnen en groot zien worden. Van de meeste klanten zagen we de vaders of opa’s al op onze kantoren. We dachten met ze mee, we adviseerden, we schudden ons hoofd of knikten enthousiast. We zijn ontzettend trots op onze klanten die ook in moeilijke tijden vooruit blijven denken en de moed nooit opgeven. Wie bij Alfa Naaldwijk komt werken, gaat niet zo snel meer weg, dat moet worden gezegd. Noem het clubliefde, noem het passie, noem het werkplezier. Noem het hoe je wilt. Het is een feit.

Ons tuinbouwteam zoekt iemand die zich verbonden voelt met alles wat je hierboven hebt gelezen. Ben je bekend met de tuinbouwsector? Heb je ervaring in de accountancy? Wil je groeien? Vind je het leuk om jonge collega’s te coachen? Ons team van 24 collega’s staat met open armen voor je klaar. Wees welkom bij Alfa!

wbogaard@alfa.nl | 088 253 2467

Senior assistent accountant tuinbouw - Naaldwijk - Alfa Accountants en Adviseurs (werkenbijalfa.nl)

Yvonne Burgwal

Yvonne Burgwal

Teamleider tuinbouw

088 2532534 | yburgwal@alfa.nl


Meer over Yvonne