Banner

Geert Veenstra geeft zijn visie aan jonge agrariërs

1 februari 2021 | Door:  Trees Fokkinga

Op donderdag 28 januari jl. organiseerde studenten van Dier- en Veehouderij van Hogeschool van Hall Larenstein een webinar. Ook collega Geert Veenstra deelde hierin zijn visie. 

New Business Models, de uitkomst voor de melkveehouderij
Meer geld verdienen en het bedrijf toekomstbestendig maken. Welke mogelijkheden heeft een melkveehouder daarvoor nog meer nodig als je schaalvergroting buiten beschouwing laat? Dat was de uitdaging voor studenten Dier- en Veehouderij van Hogeschool van Hall Larenstein. Het leverde tal van verrassende ideeën op voor innovatieve inkomsten-  bronnen in het ‘bedrijf van de toekomst’.

Thema: New business Models 
Wanneer je op een melkveebedrijf op zoek gaat naar onbenutte mogelijkheden om extra waarde en verdiencapaciteit te maken, kom je soms tot verassende oplossingen: visvijver in een waterplas wat toch al achter je boerderij ligt, de verkoop van exclusief kalfsvlees speciaal voor de kerst, of het aanbieden van kookworkshops op unieke locatie.

Gastsprekers en specialisten
Studenten van het Van Hall Larenstein organiseerden een webinar in een talkshowvorm waarin je meer kwam te weten over de ideeën en de kansen ervan. 
Als tafelgast was onze relatiemanager Geert Veenstra aanwezig, die onder begeleiding van een presentator met een selectie studenten in gesprek ging.

De webinar is opgenomen.  Klik hier om deze nog eens terug te kijken.

Trees Fokkinga

Trees Fokkinga

Managementassistente/ PR & Marketing

088 2532313 | tfokkinga@alfa.nl


Meer over Trees