Trees Fokkinga

Trees Fokkinga

Lokaal Recruitment I Sales I M&C

Binnen cluster Fryslân vervul ik een pioniersfunctie, waarbij ik enerzijds verantwoordelijk ben voor lokaal recruitment en marketingactiviteiten en anderzijds werkzaam ben als managementassistent. In mijn werk is geen dag hetzelfde en ervaar ik veel afwisseling en vrijheid, dat maakt mijn werk zo leuk!

Managementassistent
Als managementassistent fungeer ik als spin in het web en richt ik mij op het ondersteunen en ontzorgen van werkzaamheden van onze adviseurs. 

Lokaal recruitment
Ik ben verantwoordelijk voor het lokaal recruitment. Dat betekent dat ik veel contact heb met potentiële nieuwe medewerkers en beoordeel of deze mensen passen bij onze organisatie. Ben jij op zoek naar een baan in de accountancy? Neem dan gerust contact met mij op. Een compleet overzicht van alle functies vind je op werkenbijalfa.

Lokale marketing
Ik zorg er samen met mijn collega’s voor dat Alfa in Leeuwarden, Sneek en Buitenpost goed zichtbaar is in de lokale markt. Hieronder vallen verschillende marketingactiviteiten zoals:
- Het maken van lokale content.
- Beheer social media.
- Contacten met de media.
- Sponsoring.
- Online en offline advertising.
- Organiseren van beurzen en opendagen.
- Lid van salesteam cluster Fryslân.


Persoonlijke eigenschappen
Ik vind het fijn om met veel mensen samen te werken, de verbinding te leggen en te houden. Persoonlijk en betrokkenheid staan bij mij hoog in het vaandel om goed met elkaar te kunnen samenwerken. Waar het kan ben ik altijd bereid om collega's te ondersteunen en te helpen, waarbij ik denk in kansen en mogelijkheden. 

Meer informatie?
Wil je weten of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op!
☎ 088 253 2313
✉ tfokkinga@alfa.nl

 


Recente artikelen van Trees

Alfa verhuist in Sneek

Alfa verhuist in Sneek

3 oktober 2022

Op 13 oktober aanstaande verhuist Alfa naar een nieuw kantoor aan de Selfhelpweg 121a in Sneek.

Economische resultaten uit de praktijk II

Economische resultaten uit de praktijk II

21 december 2021

De familie Boschma uit Hartwerd laat zien dat je met 85 koeien, een melkproductie van 750.000 ltr. melk en een scherpe kostprijs een goed resultaat kunt presteren.

Decembermaand de maand om te schenken

Decembermaand de maand om te schenken

3 december 2021

Fiscaal Jurist Jeroen Boele neemt je mee in zijn vlog over de schenkbelasting. Hij bespreekt de volgende vragen: Waarom schenken, Hoe schenken en Welke vrijstellingen schenkbelasting.

Economische resultaten vanuit de praktijk

Economische resultaten vanuit de praktijk

5 november 2021

Firma Jansma uit Terzool presteert al jaren in de top 25 van Alfa. Wat is zijn geheim? Wat is zijn doelstelling als mens en ondernemer? Geert gaat met Minne Jansma in gesprek.

Actualiteitenavond Melkveehouderij

Actualiteitenavond Melkveehouderij

5 oktober 2021

Elk jaar presenteren wij speciaal voor onze relaties in de melkveehouderij een gezellige avond met een blik op de cijfers en de actuele zaken.