Banner

Feestelijke opening Boer Bart's kinderboerderij

28 mei 2019 | Door:  Trees Fokkinga

Boer Bart's kinderboerderij is onlangs feestelijk geopend. Reden voor ons om de PR prijs van € 500,00 uit te reiken.

Het thema van de Agrarische Schouw 2018 luidde als volgt "Kom we geven de burger de schuld". Bij dit thema was verbinding met de burger een belangrijk ingrediënt. Want, hoeveel weet de burger nu precies van alles wat jij doen?
Vele creatieve/educatieve ideeën zijn op de stand ingeleverd.

Het  onderstaande idee heeft de PR prijs van € 500,00 gewonnen. 

Eigenlijk speelde vroeger ieder kind wel eens op de boerderij, simpelweg omdat de boerderij vaak midden in het dorp stond. Onbewust kregen ze heel veel informatie mee over de landbouw. Waar komt de melk vandaan? Hoe groeien de aardappelen, en wat doen die trekkers nou allemaal? Door middel van een kinder/educatie/speeltuin willen we de kinderen weer onbewust veel meegeven over de boerderij. In een veilige omgeving mogen de kinderen "de boer naspelen". Ondertussen staat de tuin vol informatie over de boerderij/landbouw welke de ouders op een hele vriendelijke manier automatisch meekrijgen. 
Wat we sterk vinden is dat de kinderen even heerlijk buiten kunnen rouzen, met blossen op de wangen naar huis gaan en voldaan een glas warme chocomel drinken. Omdat de kinderen in een veilige omgeving spelen met goede omheining binnen hun eigen grenzen, kunnen de ouders ook even rustig zitten en genieten van hun welverdiende koffietijd.  
We noemen het Boer Bart's Kinderboerderij
 

Dit idee is ingeleverd door Bart Holtrop. Bart en Rianne hebben in het voorjaar de kinderboerderij geopend. Wij wensen de familie  Holtrop veel succes en feliciteren ze nogmaals de prijs!


Blijf van alle actualiteiten op de hoogte. Volg, like en deel onze facebookpagina.

Trees Fokkinga

Trees Fokkinga

Managementassistente/ PR & Marketing

088 2532313 | tfokkinga@alfa.nl


Meer over Trees