Banner

Economische resultaten vanuit de praktijk

5 november 2021 | Door:  Trees Fokkinga

Firma Jansma uit Terzool presteert al jaren in de top 25 van Alfa. Wat is zijn geheim? Wat is zijn doelstelling als mens en ondernemer? Geert Veenstra gaat met Minne Jansma  in gesprek.

Over relatiemanager Geert Veenstra

Als relatiemanager en agrarisch adviseur geniet ik van het ondersteunen van ondernemers. Ik vind het een eer om samen met ondernemers na te denken over zaken zoals toekomststrategie, wat past bij de mens achter de ondernemer en wat is ervoor nodig om dat gerealiseerd te krijgen.
Samen met ondernemers zoeken naar de mogelijkheden en vervolgens kijken wat en wie daarvoor nodig zijn, is iets waar ik goed in ben en hierin het verschil kan maken. Met een vooral praktische inslag geeft dit de beste resultaten.

Met mijn bancaire en fiscale advies achtergrond ben ik breed georiënteerd en daardoor goed in staat om het geheel te kunnen overzien. Aan de keukentafel bespreken wat ik in de stal heb gezien maakt mij een goede sparringpartner.

Wanneer ik niet voor Alfa Accountants en Adviseurs aan het werk ben, ben ik thuis vader van een gezin samen met mijn vrouw en vier kinderen en  hobbyboer. Vleeskalveren, schapen en geiten houden mij daar bezig. Daarnaast spring ik regelmatig bij op een melkveebedrijf in de buurt door te melken, of tijdens oogstwerkzaamheden mee te helpen. Deze combinatie naast mijn werk maakt dat ik snap wat een agrarisch ondernemer drijft en bezighoudt. Dit geeft mij de basis om mijn adviezen erg praktisch en daarmee toepasbaar te maken.

Ik zie er naar uit om jou te ontmoeten en kennis te maken. Samen gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Bel gerust voor het maken van een afspraak 06-51515919.

 

Trees Fokkinga

Trees Fokkinga

Lokaal Recruitment I Sales I M&C

088 2532313 | tfokkinga@alfa.nl


Meer over Trees