Als relatiemanager en agrarisch adviseur geniet ik van het ondersteunen van ondernemers. Ik vind het een eer om samen met ondernemers na te denken over zaken zoals toekomststrategie, wat past bij de mens achter de ondernemer en wat is ervoor nodig om dat gerealiseerd te krijgen. 

Samen met ondernemers zoeken naar de mogelijkheden en vervolgens kijken wat en wie daarvoor nodig zijn, is iets waar ik goed in ben en hierin het verschil kan maken. Met een vooral praktische inslag geeft dit de beste resultaten.

Met mijn bancaire en fiscale advies achtergrond ben ik breed georiënteerd en daardoor goed in staat om het geheel te kunnen overzien. Aan de keukentafel bespreken wat ik in de stal heb gezien maakt mij een goede sparringpartner.

Wanneer ik niet voor Alfa Accountants en Adviseurs aan het werk ben, ben ik thuis vader van een gezin samen met mijn vrouw en vier kinderen en  hobbyboer. Vleeskalveren, schapen en geiten houden mij daar bezig. Daarnaast spring ik regelmatig bij op een melkveebedrijf in de buurt door te melken, of tijdens oogstwerkzaamheden mee te helpen. Deze combinatie naast mijn werk maakt dat ik snap wat een agrarisch ondernemer drijft en bezighoudt. Dit geeft mij de basis om mijn adviezen erg praktisch en daarmee toepasbaar te maken.

Ik zie er naar uit om jou te ontmoeten en kennis te maken. Samen gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Bel gerust voor het maken van een afspraak 06-51515919.

 


Recente artikelen van Geert

Uitnodiging informatiebijeenkomst 'Visie op melkveehouderij'

Uitnodiging informatiebijeenkomst 'Visie op melkveehouderij'

13 april 2023

Graag nodigen wij je uit voor onze jaarlijkse informatiebijeenkomst "Cijfers die Spreken Melkveehouderij 2023".

Melkprijs verdubbeld – wordt de Belastingdienst de grote winnaar?

Melkprijs verdubbeld – wordt de Belastingdienst de grote winnaar?

19 oktober 2022

In financieel opzicht zitten we in een prachtige periode, met opbrengstprijzen die nog nooit zo goed zijn geweest. Maar de kosten zijn ook hoog. Wat hou je als ondernemer over?

Informatiebijeenkomst Cijfers die Spreken 2022

Informatiebijeenkomst Cijfers die Spreken 2022

20 mei 2022

Na een lange tijd gaan wij weer on-road en organiseren relatieavonden voor onze agro-ondernemers met als thema "Hoe houd ik als melkveehouder mijn inkomen op peil".

Een analyse van bedrijfssystemen en resultaten in de melkveehouderij

Een analyse van bedrijfssystemen en resultaten in de melkveehouderij

22 december 2021

Financieel was het op veel plekken niet gemakkelijk de laatste jaren door de matige melkprijs en stijgende kosten. Tijd voor een analyse!

Stoppen, het is zo gewoon, en toch..

Stoppen, het is zo gewoon, en toch..

26 maart 2021

Stoppen met je agrarisch bedrijf. Hoe kan dat toch, dat dit zo'n lastig besluit is. Lees meer..