Actualiteiten Klazienaveen

Weergave: Items Tijdlijn

eVerbinding nu nog gemakkelijker met Alfa-eScanner app

eVerbinding nu nog gemakkelijker met Alfa-eScanner app

19 oktober 2018 | Peter Bijvoet

eVerbinding is een online platform voor e-facturatie en digitalisering. Via eVerbinding ontvangt en verwerk je automatisch digitale facturen in jouw financiële software. eVerbinding werkt nu nog gemakkelijker door het gebruik van de Alfa-eScanner app. Wil jij een up-to-date boekhouding waarbij alle pdf-facturen, kassabonnetjes en facturen uit andere online portalen via dezelfde factuurstroom in je administratie terecht komen? Maak dan gebruik van eVerbinding. Met behulp van de Alfa-eScanner app kun je facturen direct scannen en insturen naar jouw eVerbinding-account met je mobiele telefoon of tablet.

Met subsidie je asbestdak laten verwijderen in Drenthe

Met subsidie je asbestdak laten verwijderen in Drenthe

30 november 2017 | Herald Aalderink

Heb je nog een asbestdak dat je graag weg wilt hebben? Vanaf 15 november 2017 kan dat met behulp van een lening met lage rente gebeuren. De provincie Drenthe stelt tot 2020 een bedrag van 3,5 miljoen euro beschikbaar voor deze subsidieregeling. Het doel van deze regeling is een versnelling van de sanering van asbestdaken.

Presentatie Financiering en Fiscaliteit Alfa Hoogeveen

19 oktober 2017 | Rudi Nijs

Presentatie voor MKB- en Agrarische Ondernemers. Benut u wel uw financiële en fiscale mogelijkheden?

Het verhaal van Mobile Interaction Company:

Het verhaal van Mobile Interaction Company:

29 september 2017 | Herald Aalderink

Tijdens The Voice of Holland breng je een smsstem uit op je favoriete kandidaat. Per kerende ‘post’ komt er een bericht terug met extra informatie over die deelnemer. Leuk om te weten. En hé, meteen het aanbod van de sponsorende telecomprovider om voordelig een ander telefoonabonnement af te sluiten. Wie weleens kijkt naar talentenjachten op tv, kent die sms’jes ongetwijfeld. Maar wie zit er achter die mobiele interactiecampagnes? Een scale-up uit Zwolle die onderhand heel grote namen tot zijn klantenkring mag rekenen: Mobile Interaction Company.

Het verhaal van Storage Share:

Het verhaal van Storage Share: "Leegstaande vierkante meters zijn het nieuwe goud"

29 september 2017 |

Als Julian Doorten in zijn functie als businessanalist bij Deloitte een aantal panden van opslagverhuurder City Box moet waarderen, gaan zijn ogen open. “Ik dacht meteen: wat wordt hier veel geld betaald voor ruimte die anders gewoon leeg staat!” Zijn eigen huis verhuurt hij in die tijd weleens via Airbnb. En een en een is vervolgens drie. Binnen no-time tuigt hij met compagnon Niels van Eck een concept op voor het tijdelijk verhuren van opslagruimte die eigenaren niet nodig hebben of niet kunnen verhuren: Storage Share. Aan het eind van 2017 moet het break-evenpoint zijn bereikt – geen slechte prestatie voor een start-up in een jaar tijd.

Het verhaal van Bert Veerman:

Het verhaal van Bert Veerman:

29 september 2017 | Herald Aalderink

Bert Veerman heeft in Meedhuizen (Groningen) een gemengd bedrijf, waar de opfok van vleeskuikens en leghennen als rode draad doorheen loopt. Die tak van sport vindt hij het leukst. Herald Aalderink (Alfa Hoogeveen) is sinds jaar en dag zijn bedrijfskundig adviseur. Hun zakelijke relatie kenmerkt zich door vertrouwen, directheid en graag met elkaar sparren over het bedrijf.

Maak kennis met Marloes van der Weide

Maak kennis met Marloes van der Weide

25 juli 2017 |

Sinds begin van dit jaar is Marloes van der Weide werkzaam op onze vestiging als assistent accountant. Maak hier nader kennis met haar.

Bezwaar tegen WOZ-waarde ook na bezwaartermijn mogelijk

Bezwaar tegen WOZ-waarde ook na bezwaartermijn mogelijk

6 juli 2017 | Isabel Wittkampf

Op grond van de WOZ-waarde van het onroerend goed, worden diverse heffingen en belastingen berekend. Als de WOZ-waarde te hoog is vastgesteld dan kan er binnen zes weken na de datum van de WOZ-beschikking bezwaar worden gemaakt.

Van Winden Erica met eerste zwarte zamioculcas

Van Winden Erica met eerste zwarte zamioculcas

31 maart 2017 | Frank Heijnen

Noviteit Zamioculcas Raven is een doorbraak in Zamioculcas-wereld. Van Winden Erica BV zet met hun nieuwste soort Raven de Zamioculcas-markt op zijn kop. De familie van de Zamioculcas, die maar weinig productvernieuwing kent, wordt aangevuld met een zeer bijzondere variant…