Duurzaam ondernemen

Ben je van mening dat duurzaam ondernemen geen modegril is, maar voel je ook de noodzaak? Dat kan de noodzaak zijn voor onze planeet, maar misschien ook noodzaak om je bestaande klanten vast te houden? De roep om verandering is echter heel duidelijk, want het milieu maar ook de markt verandert.

Nu kan duurzaam ondernemen en geld verdienen als een tegenstrijdigheid overkomen, maar is dat hoeft zeker niet zo te zijn.

People, Planet and Profit is een veel gebruikt principe om zorgvuldig met je medewerkers om te gaan, een bijdrage te leveren aan milieuproblemen en een gezonde financiële huishouding behouden. Dat is duurzaam ondernemen.

Alfa is als enige accountant al sinds 2014 lid van B-corp, een internationaal netwerk van duurzame bedrijven (o.a. Triodos Bank, Tony Chocolonely, Dopper, Ben & Jerry’s), en heeft hierdoor veel ervaring opgedaan met duurzaam ondernemerschap.

Wil je graag de omslag maken naar duurzaam ondernemerschap, maar kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Of ben je er al mee bezig, maar zoek je een sparring-partner? We gaan graag het gesprek met je aan om te zien hoe we samen verdere stappen kunnen maken.