Tisja de Wit - Slager

Tisja de Wit - Slager

Directiesecretaresse

Wat leuk dat je mijn profiel bekijkt! Ik ben Tisja en sinds 2015 werkzaam bij Alfa IJsselstein. Als directiesecretaresse heb ik een veelzijdige baan. Ik ondersteun de directie waar nodig, daarnaast houd ik me onder andere bezig met HR-zaken, PR en marketing en het organiseren van evenementen.  Tevens ben ik lid van de OR. Samen met mijn collega's op het secretariaat zijn we je graag van dienst.

Werken bij Alfa is groeien en jezelf mogen ontwikkelen, een mooie kans van een mooie werkgever die ik graag aanpak!

Prive ben ik getrouwd met Bas en samen hebben we 3 heerlijke kinderen. Ik hou van wandelen met onze hond Bikkel, koken, vakantie en leuke dingen ondernemen met ons gezin en natuurlijk met vrienden. 


Recente artikelen van Tisja

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht!

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht!

december 2019

De Sint is weer in het land, menig schoen is gezet en zeer waarschijnlijk bezoekt hij ook dit jaar weer jouw bedrijf om de kinderen van je werknemers of jouw werknemers te trakteren.

Woensdag 28 november 2018 Alfa IJsselstein gesloten

Woensdag 28 november 2018 Alfa IJsselstein gesloten

november 2018

Op 28 november vindt voor alle medewerkers van Alfa IJsselstein de Alfa Leerdag plaats. Dit betekent dat ons kantoor deze dag gesloten is. Heb je een vraag die niet kan wachten, neem dan contact op met Alfa Aalsmeer via nummer 088 2531100