Graag ga ik met agrarische ondernemers in gesprek over de strategische vraagstukken die er binnen hun bedrijf vaak spelen. Door te luisteren naar hun beweegredenen kunnen we samen zoeken naar echte oplossingen en daarmee mogelijk waarde toevoegen. Hiervoor zet ik graag mijn jarenlange ervaring en kennis van de agrarische sector in. Daarbij weet ik mij gesteund door te werken vanuit een agrarisch bedrijfskundig team en de expertises die daarin worden gedeeld.

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken, dan kom ik graag bij u langs.


Recente artikelen van Jan

“Ik spreek geen Duits, die man van de bank geen Nederlands”

“Ik spreek geen Duits, die man van de bank geen Nederlands”

19 november 2018

Gerard Meerkerk is inmiddels aan zijn derde melkveelocatie toe. Maar uit Emmer-Compascuum krijgen we ‘m niet meer zo snel weg. De van origine Zuid-Hollander heeft er met vriendin Joyce de Winter en een medewerker de zorg over ruim tweehonderd koeien en honderd stuks jongvee. Al zijn het er eigenlijk te weinig op het vergaand geautomatiseerde bedrijf.

Firma van Vliet: gepassioneerde ondernemers in de melkveesector

Firma van Vliet: gepassioneerde ondernemers in de melkveesector

30 januari 2017

Melkveehouder Bertus van Vliet en zijn zonen zijn gepassioneerde ondernemers in de melkveesector. Zij weten tijdig te anticiperen op ontwikkelingen vanuit de sector en op regelgeving, met als visie dat stilstand achteruitgang is.