Als senior klantbeheerder ondersteun ik met veel plezier ondernemers op het gebied van o.a. administratie, belastingen, belangrijke managementinformatie, actuele wet- en regelgeving, noem maar op. Aandacht voor de ondernemer, snel handelen en oplossingsgericht denken vind ik heel belangrijk en wordt door mijn huidige klantenportefeuille ook zeer gewaardeerd. Ik hou ervan om ingewikkelde zaken simpel te houden.

Hier op de site is de mogelijkheid om een bericht achter te laten.  Ik ga graag met uw bericht aan de slag!


Recente artikelen van Frank

Rozen uit Klazienaveen veroveren Kenia en Colombia

Rozen uit Klazienaveen veroveren Kenia en Colombia

28 maart 2019

Als de rozenteelt in Nederland onder druk komt te staan, stappen de broers Michael en Dennis de Geus over op veredeling. Vanuit het ouderlijk bedrijf in Klazienaveen komen al snel de eerste rassen op de markt. En met succes. “Omdat we vanuit een kwekersachtergrond veredelen, weten we goed wat onze klanten zoeken”, zegt Michael. Met Select Breeding hebben de twee inmiddels een stevige voet aan de grond in grote rozenlanden als Kenia en Colombia.

Van Winden Erica met eerste zwarte zamioculcas

Van Winden Erica met eerste zwarte zamioculcas

31 maart 2017

Noviteit Zamioculcas Raven is een doorbraak in Zamioculcas-wereld. Van Winden Erica BV zet met hun nieuwste soort Raven de Zamioculcas-markt op zijn kop. De familie van de Zamioculcas, die maar weinig productvernieuwing kent, wordt aangevuld met een zeer bijzondere variant…