Banner

Heb jij als transportondernemer de salarissen op de rit?

8 april 2024 | Door:  Melanie Mulder - van Aerssen

Het blijkt voor transportondernemers vaak een uitdaging om de salarissen op de rit te krijgen. Ze willen het beste voor hun personeel, maar de complexiteit van deze specialistische branche vereist specifieke branchekennis.

Geert heeft sinds 2017 achter het stuur van een vrachtwagen gezeten. De onregelmatige werktijden en het gebrek aan sociaal contact begonnen hem echter parten te spelen. Vermoeid rondrijden in een vrachtwagen was geen optie. Toen hij hoorde dat Alfa een grote speler is in de transportsector, betekende dit voor hem een kans om zijn kennis van de CAO Transport verder uit te breiden.

Inhouse traineeship

“Eind 2023 heb ik mijn inhouse traineeship afgesloten. Hier heb ik kennis en vaardigheden opgedaan op het gebied van loonheffingen, arbeidsrecht/sociale zekerheid en personeel/organisatie/communicatie. Graag heb ik persoonlijk contact met ondernemers. Ik wil graag écht van betekenis zijn, door ze te begeleiden naar een juiste salarisverwerking. Bij Alfa werken we met een team van specialisten die zich volledig richt op de salarisverwerking voor de transportsector.”

Over Geert buiten werktijd

Geert zet zich naast zijn werk bij Alfa in voor Stichting WensAmbulance Oost Nederland als chauffeur en instructeur, om de laatste wens van ernstig zieke mensen werkelijkheid te laten worden. Daarnaast heeft hij een passie voor muziek. Samen met zijn broer runt hij Music Invasion, dé Entertainmentmakelaar.

Waarom kiezen voor Alfa?

  1.  Expertise: onze specialisten begrijpen de unieke uitdagingen van de transportbranche.
  2.  Persoonlijk contact: we staan altijd klaar om te helpen en mee te denken.
  3.  Efficiëntie:  wij zorgen ervoor dat de salarissen correct en tijdig worden verwerkt.

Laten we samen de salarissen op de rit krijgen!

Melanie Mulder - van Aerssen

Melanie Mulder - van Aerssen

Directiesecretaresse

088 2531031 | mmulder@alfa.nl


Meer over Melanie