Nicole Ensing

Nicole Ensing

Marketing & Communicatie | Recruitment | Sales |

Binnen Alfa Groningen-Assen vervul ik een pioniersfunctie, waarbij ik enerzijds verantwoordelijk ben voor online marketingactiviteiten en lokale recruitment en anderzijds werkzaam ben als managementassistent. In mijn werk is geen dag hetzelfde en ervaar ik veel afwisseling en vrijheid, dat maakt mijn werk zo leuk!

Managementassistente
Als managementassistente fungeer ik als spin in het web en richt ik mij op het ondersteunen en ontzorgen van werkzaamheden van onze adviseurs.

Lokale marketing
Ik zorg er samen met mijn collega’s voor dat Alfa in Groningen en Assen goed zichtbaar is in de lokale markt. Hieronder vallen verschillende marketingactiviteiten zoals:
- Het maken van lokale content.
- Beheer social media.
- Contacten met de media.
- Sponsoring.
- Online (advertising).

Lokaal recruitment
Ik ben verantwoordelijk voor het lokale recruitment. Dat betekent dat ik veel contact heb met potentiële nieuwe medewerkers en beoordeel of deze mensen passen bij onze organisatie. Ben jij op zoek naar een baan in de accountancy? Neem dan gerust contact met mij op. Een compleet overzicht van alle functies vind je op werkenbijalfa.

Persoonlijke eigenschappen
Ik vind het fijn om veel met mensen om te gaan, de verbinding te leggen en te houden. Persoonlijk en betrokkenheid staan bij mij hoog in het vaandel om goed met elkaar te kunnen samenwerken. Waar het kan ben ik altijd bereid om medewerkers te ondersteunen en te helpen, waarbij ik denk in kansen en mogelijkheden. Want jouw keuze bepaalt hoeveel kans je maakt op een positieve verandering!

Meer informatie?
Wil je weten of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op!
☎ 088 253 1605
nensing@alfa.nl


Recente artikelen van Nicole

 Goed werkgeverschap draagt bij aan het succes van jouw organisatie

Goed werkgeverschap draagt bij aan het succes van jouw organisatie

29 maart 2024

Alfa, een van de eerste B Corps in Nederland, omarmt duurzaamheid en medewerkersparticipatie. Lees ervaringen over werkgeverschap, ontwikkeling en balans tussen werk en privé.

Jarno Polling: “Wij brengen nu de CO2-footprint van Alfa in kaart

Jarno Polling: “Wij brengen nu de CO2-footprint van Alfa in kaart

21 februari 2024

Jarno is een klassiek voorbeeld van de stagiair die na een leuke stage als werknemer bij zijn voormalig stagegever in dienst komt. Dat laatste gebeurde op 1 november jongstleden.

“Het is bij Alfa niet: we gooien je in het diepe, zoek het maar uit”

“Het is bij Alfa niet: we gooien je in het diepe, zoek het maar uit”

17 oktober 2023

Sinds 1 september versterkt Han Koo Moed ons team, na vijftien jaar als senior assistent accountant bij een ander accountantskantoor in Groningen te hebben gewerkt.

“Het accountantswereldje gaat veel verder dan de cijfertjes”

“Het accountantswereldje gaat veel verder dan de cijfertjes”

12 mei 2023

Tim is gestart als junior bedrijfskundig adviseur en beschrijft nu de interne processen van een klant, waar hij later weer een advies op kan baseren.

“Mijn stage bij Alfa was heel snel rond”

“Mijn stage bij Alfa was heel snel rond”

12 april 2023

Of je als hbo-stagiair welkom bent bij Alfa Accountants en Adviseurs? “Een dag nadat ik een open sollicitatie had gestuurd werd ik al opgebeld”, zegt Jarno Polling.