Nicole Ensing

Nicole Ensing

Managementassistente

Binnen Alfa Accountants en Adviseurs vervul ik een pioniersfunctie, waarbij ik enerzijds verantwoordelijk ben voor online marketingactiviteiten en lokale recruitment en anderzijds werkzaam ben als managementassistent. In mijn werk is geen dag hetzelfde en ervaar ik veel afwisseling en vrijheid, dat maakt mijn werk zo leuk!

Managementassistente
Als managementassistente fungeer ik als spin in het web en richt ik mij op het ondersteunen en ontzorgen van werkzaamheden van onze adviseurs.

Lokale marketing
Ik zorg er samen met mijn collega’s voor dat Alfa in Groningen en Assen goed zichtbaar is in de lokale markt. Hieronder vallen verschillende marketingactiviteiten zoals:
- Het maken van lokale content.
- Beheer social media.
- Contacten met de media.
- Sponsoring.
- Online (advertising).

Lokaal recruitment
Ik ben verantwoordelijk voor het lokale recruitment. Dat betekent dat ik veel contact heb met potentiële nieuwe medewerkers en beoordeel of deze mensen passen bij onze organisatie. Ben jij op zoek naar een baan in de accountancy? Neem dan gerust contact met mij op. Een compleet overzicht van alle functies vind je op werkenbijalfa.

Persoonlijke eigenschappen
Ik vind het fijn om veel met mensen om te gaan, de verbinding te leggen en te houden. Persoonlijk en betrokkenheid staan bij mij hoog in het vaandel om goed met elkaar te kunnen samenwerken. Waar het kan ben ik altijd bereid om medewerkers te ondersteunen en te helpen, waarbij ik denk in kansen en mogelijkheden. Want jouw keuze bepaalt hoeveel kans je maakt op een positieve verandering!

Meer informatie?
Wil je weten of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op!
☎ 088 2531605
✉ nensing@alfa.nl


Recente artikelen van Nicole

Anja de verbindende factor van Alfa in Groningen. Maak kennis met Anja

Anja de verbindende factor van Alfa in Groningen. Maak kennis met Anja

11 juni 2020

Alfa is Anja haar eerste werkgever en in november is ze 37 jaar in dienst. Naast (directie) secretaresse, maakt ze deel uit van het landelijke debiteurenteam. Lees hier haar verhaal.

Hilberts Bloembollen ervaart onzekere tijden voor de bloembollensector door Corona

Hilberts Bloembollen ervaart onzekere tijden voor de bloembollensector door Corona

8 juni 2020

Het mag duidelijk zijn dat de coronacrisis op de hele samenleving en dus ook de bloembollensector een onmiskenbare invloed heeft. Lees hier het verhaal van Hilberts Bloembollen.