Banner

Alfa en Planet+Partners organiseren Duurzaam Denken & Doen (CSRD-editie) opleidingstraject voor mkb

2 april 2024 | Door:  Carl Drenth

Alfa is een samenwerking aangegaan met Planet+Partners om een opleidingstraject te organiseren voor het mkb. In dit praktijkgerichte mkb-CSRD programma leer je om je duurzaamheidambities vorm te geven in lijn met de CSRD, de kansen en risico’s scherp te krijgen, ketenvragen aan te kunnen, en deze te vertalen naar acties en kpi’s.

In het kort

Wanneer: vanaf 23 mei - i.v.m. een beperkt aantal plekken adviseren we aanmelding voor 15 april
Waar: regio Utrecht
Investering: vanaf 6.500 euro p.p. excl. btw

Inhoud en programma 

Het programma bestaat uit 7 workshops van een dagdeel met steeds twee weken ertussen. 4 hiervan zullen plaatsvinden voor de zomervakantie, de andere daarna. 

Vragen waar je mee aan de slag gaat, zijn bijvoorbeeld:

Voor het programma, klik hier.


Klik op de afbeelding of klik hier voor een grotere weergave.

Voor en met wie?

Dit traject is voor mkb-bedrijven die op korte termijn serieus aan de slag willen met duurzaamheid en vanuit de keten toenemende behoefte ervaren om informatie over hun duurzame aanpak en resultaten te delen met (grote) opdrachtgevers.
Ondernemers die op dit moment niet zoeken naar volledige ontzorging en uitgebreide individuele begeleidingstrajecten, maar behoefte hebben aan een voordeliger aanpak waarbij ze ook veel zelf kunnen doen.

De training wordt gegeven door ervaren trainers aan een groep met 10 tot 15 ondernemers. Doordat je samen met andere ondernemers het programma doorloopt, wordt de leerervaring versterkt door de uitwisseling van ervaringen, expertise en ideeën met andere cursisten.

Alfa verzorgt dit trainingsprogramma samen met Planet+Partners. Planet+Partners is een vooraanstaand duurzaamheidsstrategie-adviesbureau met uitgebreide CSRD-implementatie expertise. Planet+ maakt al 15 jaar duurzaamheid concreet en meetbaar.

Data

Tijdstip: 13-16:30 uur (met telkens aansluitend netwerkborrel).

Investering

Overige info

Locatie: Regio Utrecht, bereikbaar met auto en OV. Andere regio’s o.b.v. interesse.
Start (o.v.b.): Groep 1: donderdag 23 mei; Groep 2: dinsdag 28 mei.
Aantal deelnemers: minimaal 10, maximaal 15. Maximaal 2 deelnemers per organisatie.
Meer informatie: meer informatie over dit trainingsprogramma kun je vinden in dit document.

Interesse en inschrijven

Om je in te schrijven, klik hier. In verband met een beperkt aantal plekken adviseren we aanmelding voor 15 april.

Nu inschrijven

Heb je mogelijk wel interesse in deze training, maar niet in deze periode of regio, dan kun je dit aangeven in het volgende interesseformulier, dan kunnen we je op de hoogte houden van eventuele extra rondes.

Vul het interesseformulier in

Heb je specifieke interesse, bijvoorbeeld een 1-daagse in-house training voor je hele management team duurzaam denken & doen, neem contact met ons op via impact@planetpluspartners.com of geef het aan in het interesseformulier.