Banner

Kennissessie nieuw Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) 2023

26 oktober 2022 | Door:  Wouter Vieveen

Alfa organiseert interactieve kennissessies over het nieuwe GLB. Op deze manier hopen wij verduidelijking te kunnen bieden over de basisvoorwaarden, de inhoud en de uitvoering van de nieuwe eco-regeling. Daarnaast zullen er meerdere voorbeeldbedrijven worden behandeld. 
Disclaimer: Het nieuwe GLB is nog niet 100% definitief. Het kan dus zijn dat er na de kennissessies nog wijzigingen plaatsvinden die van invloed zijn op jouw bouwplan en Gecombineerde Opgave van 2023.

Bekijk hier de video waarin collega's Wouter Vieveen en Akkelien Hettinga een vooraankondiging doen van deze kennissessies:  

De sessies zullen plaatsvinden op onze kantoren in Hoogeveen, Groningen en Leeuwarden vanaf 13.00 tot 15.30 uur en worden gegeven door de bedrijfskundigen van deze kantoren. De kosten voor deelname bedragen € 115 excl. btw per bedrijf (maximaal 2 deelnemers per bedrijf).

Data en Locaties

Er kunnen zich maximaal 20 deelnemers per kennissessie inschrijven.

Woensdag 23 november (melkvee), Alfa kantoor Leeuwarden
Maandag 28 november (melkvee), Alfa kantoor Leeuwarden
Dinsdag 29 november (akkerbouw), Alfa kantoor Groningen

Donderdag 8 december (melkvee), Alfa kantoor Leeuwarden

Aanmelden 

Wil je een kennissessie bijwonen? Klik op de aanmeldbutton hieronder en meld je aan voor één van onze kennissessies. Je ontvangt van ons per e-mail een bevestiging van je aanmelding. Heb je geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op via e-mail groningen@alfa.nl of telefoonnummer 088-2531600 om je aanmelding door te geven.

Aanmelden kennissessie

Tot ziens op één van onze kennissessies!

Wouter Vieveen

Wouter Vieveen

Bedrijfskundig adviseur

088 2531628 | wvieveen@alfa.nl


Meer over Wouter