Pieter Boelens

Pieter Boelens

Senior bedrijfskundig adviseur

Wat ik het liefste doe is naast de ondernemer gaan zitten. Ik zie het als een samenspel tussen de adviseur en de ondernemer.  
 
De agrarische sector rol ik in met dank aan mijn oom en tante. Die hadden een melkveebedrijf, en dat vond ik altijd wel mooi. Het bezig zijn met de natuur en met de dieren. Ik heb er dan ook niet aan getwijfeld om de landbouwschool te gaan doen. Eerst de lagere, toen de middelbare en uiteindelijk de hogere. Ik heb wel de dieren ingeruild voor planten, dat vond ik dan net nog wat interessanter. 
 
In mijn rol als bedrijfskundig adviseur wil ik ondernemers ondersteunen bij het maken van strategische keuzes, door inzicht te geven in financiële en technische resultaten van je eigen bedrijf en de sector. Met mijn jarenlange ervaring als agrarisch adviseur, een positief kritische blik samen tot de best passende oplossing te komen is mijn doel. Mocht er een vraagstuk zijn op gebied van bedrijfsontwikkeling, bedrijfsovername, bedrijfsbeëindiging of financieren dan zal ik je graag ondersteunen/ontzorgen in dat traject. 
 
Thuis is voor mij in Lieving, ‘een van de gehuchten rond Beilen’. We zochten een plek waar we de ruimte hadden voor onze elf paarden en goedgekeurde hengst. De fokkerij brengt mij veel plezier, daarom zit ik ook in de technische commissie van het stamboek.  
 
Meer informatie
Wil je eens vrijblijvend sparren? Neem dan gerust contact met mij op en we gaan samen kijken wat het beste voor jou en jouw onderneming is.  


Recente artikelen van Pieter

“Wat ik het liefste doe is naast de ondernemer gaan zitten”

“Wat ik het liefste doe is naast de ondernemer gaan zitten”

31 januari 2023

Pieter Boelens is de nieuwe bedrijfskundig adviseur akkerbouw in Groningen. Na 22 jaar bij de Rabobank is hij toe aan iets anders. Lees hier zijn verhaal.