Even voorstellen; Roos Warners en Julia de Haan

6 februari 2020 | Door:  Nicole Ensing

Graag stellen we onze nieuwe collega Roos Warners aan je voor. Roos is 2e jaars student van de opleiding Accountancy aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Ze is onlangs gestart in de functie van jr. assistent accountant en houdt zich voornamelijk bezig met btw aangiftes en het bijwerken van administraties. Ze is in aanraking gekomen met Alfa tijdens een symposium die werd georganiseerd vanuit studievereniging check en heeft een positief gevoel overgehouden aan de kennismaking. Roos geeft aan "wat opvalt bij Alfa is dat er een open, gezellig en huiselijke sfeer hangt. Ik krijg veel vrijheid, de collega's zijn behulpzaam en ik krijg de ruimte om mijn werk goed te combineren met school". 

Welkom Roos bij Alfa Accountants en Adviseurs Groningen - Assen.

Daarnaast zijn we trots op onze collega Julia de Haan, die vorige week haar HBO opleiding fiscaal recht en economie heeft afgerond. Julia is ook tijdens haar studie in aanraking gekomen met Alfa en is na haar stage bij Alfa in dienst gekomen. Ze is werkzaam als junior fiscaal adviseur en houdt zich bezig met werkzaamheden rondom aangiften inkomstenbelasting, erfbelasting en schenkbelasting. Julia over Alfa: "De manier waarop de collega's met elkaar en met de klanten omgaan is erg prettig. De sfeer is open en informeel, waardoor ik me op mijn gemak voel en veel plezier in mijn werk bij Alfa ervaar".

Alfa Accountants en Adviseurs Groningen en Assen kijkt uit naar een mooie samenwerking met beide dames en wenst jullie veel plezier bij deze mooie club.

 

  

 

Nicole Ensing

Nicole Ensing

Managementassistente

088 2531605 | nensing@alfa.nl


Meer over Nicole