Banner

Fruitteelt bijeenkomst 2020

13 februari 2020 | Door:  Geert Hoeke

Fruitteler zijn en blijven in het nieuwe decennium!

Zo aan de vooravond van het nieuwe groeiseizoen praten we je graag bij over een aantal onderwerpen die nu en in de toekomst gevolgen hebben voor jouw onderneming.

Minister Schouten heeft vorig jaar het ‘Realisatieplan visie LNV: Op weg met nieuw perspectief’ gepresenteerd. De omschakeling naar kringlooplandbouw is de denkrichting voor de toekomst. Alles gericht op minder gebruik van grondstoffen, lagere druk op de leefomgeving en eerlijkere vergoeding aan de producenten. De richting is uitgezet al zijn er nog best veel open eindjes. In de samenwerking willen wij graag met jullie meedenken, want jouw belang is ook ons belang. En wel een goed draaiend bedrijf waar ruimte is voor toekomstbestendig investeren met gebruikmaking van allerlei regelingen.

In de bijeenkomst willen wij in gesprek met je over de fiscale mogelijkheden, ontwikkelingen op subsidiegebied, bedrijfskundige actuele aspecten en huidig personeelsbeleid. Kortom, laat je bijpraten door onze fiscalisten, bedrijfskundig- en salaris adviseur. Maar vooral ook door je collega’s in een informele setting.  

PROGRAMMA

16.30 uur                      : Inloop
17.00 uur                      : Opening en start presentaties  
18.45 uur                      :  Afsluiting en aansluitend stamppottenbuffet

DATA EN LOCATIES

Dinsdag 3 maart 2020
Alfa kantoor IJsselstein
Boerhaaveweg 17
3401 MN IJsselstein
088 2532900
ijsselstein@alfa.nl

Donderdag 12 maart 2020
Natuurlijk GRUUN
Zijveling 1
4032 NT Ommeren
088 2531750
dodewaard@alfa.nl

AANMELDEN

Wil je deze informatiebijeenkomst bijwonen? Meld je dan aan via onderstaande button.
Wij stellen jouw aanwezigheid zeer op prijs en ontmoeten je graag op een van deze avonden. Een introducé is van harte welkom.

Aanmelden voor Fruitteelt 2020

Geert Hoeke

Geert Hoeke

Manager agrarisch team

0882532957 | ghoeke@alfa.nl


Meer over Geert